fbpx

 

Mesec MAJ bo za vas mesec, v katerem boste spoznali koliko in v kateri smeri boste vztrajali. Ne bo vas malo takih, katerim bo vsega dovolj, enostavno dovolj, da morate v razmerje vlagati samo vi. Pravzaprav bo zelo prelomen mesec to za vas, saj boste marsikoga presenetili z vašo odločitvijo. Križišče energij imate pomeni da se boste odpovedali tudi tistim stvarem v katere ste vlagali vse, ker pa rezultata očitno ne bo, boste stopili na novo pot. Praznina ki je nastala v preteklih mesecih v vas je v bistvu poudarjena zato, ker ste dobili premalo ali nič. Prerasli boste čakati na nekoga in odločili se boste za nenačrtovan preobrat. Presenetili boste še sami sebe. Odločitev pa je pravilna, delajte korake naprej. Misli so jasne!

B

Maj prinaša vam spremembe v smeri poslovnih zadev. Menjave, potrditve, napredovanja so pred vami. Vse kar niste zmogli že od meseca februarja do sedaj, bo pred vami. Energije vam dajejo odprte smeri in potreben bo pogum in samozavest. Jasno je da si želite stabilnosti in to boste v mesecu maju tudi dosegli. Ne poslušajte nikogar razen svoje intuicije. Sedaj ni čas da usmerjate energijo v čustva, ker morate najprej stabilizirati sebe. Finance so problem tudi v smeri čustev, namreč marsikaj stoji čustveno na mestu ravno zaradi finančnega stanja. Zato je dobro da najdete to stabilno pot v mesecu maju zase, potem bo vse lažje tudi čustvene odločitve in smer za prihodnost.

C

Čustva ali posel? Kaj postavljate na prvo mesto v mesecu maju je že v vaši podzavesti. Morate rešiti partnerstvo, odnos. Želite si premikov, želite nekoga, ki vse do sedaj ni sprejel odločitve. Pripravljeni ste tudi počakati, ampak želeli boste neke smernice, možno tudi obljubo, to dobite. Sami od sebe se boste prepričali, da lahko verjamete osebi nasproti vas. Čustva so jasna iz obeh strani in dejansko je vredno vztrajati. Ne povezujte ničesar s časom, ne usmerjajte negativnih misli v neko osebo, ki vam to pot trenutno zapira, ker čustva so zagotovo pri vas. Prepustite naj se zgodi kar se mora, namreč jasno je da boste pred poletjem doživeli preobrat preko odločitve iz nasprotne smeri. Pot v prihodnost bo za vaju odprta.

 

 

GRAL

 

Facebook