fbpx

A

Mesec JUNIJ vam daje možnosti velikih odločitev v smeri poslovnih korakov. V kolikor se do sedaj še niste mogli odločiti, se boste odločali v naslednjih tednih. Podpisi, nove možnosti, dobitki stojijo odprti ravno sedaj. Nepremičninska vprašanja, ki so povezana z denarjem, najdejo rešitev. Selitve tudi v drugi kraj bodo na obzorju. Predlagam, da naredite vse, kajti novi – samo vaši začetki stojijo. Finančno breme pada z minimalno vašega truda. Zdaj je čas, da nehate povezovati finance s čustvi, namreč pogoji bodo idealni da postavite sebe na prvo mesto. V kolikor boste stali na mestu, bo vse po starem, namreč samo od sebe se ne bo premaknilo nič, samo smilite se več ne sami sebi in vse bo dobilo na pomenu.

B

JUNIJ bo mesec ko doživite čustven razcvet. Je pa res, da si boste morali priznati kaj si želite in kaj več zagotovo ne. Druga oseba ne boste več želeli biti, pomeni, da boste pripravljeni za korake naprej. Nove osebe se bodo pojavljale in počasi boste lahko stopili iz začaranega kroga, ki vas postavlja v trikotnike in vam jemlje energijo. Spoznanje, da druga stran ne misli tako kot vi bo sicer boleča, pa vendar vas bo ravno to spoznanje usmerilo v korak. Raje kvalitetno sami kot z nekom, kateremu niste na prvem mestu. Dovolj je bilo čakanja, ne bo se zgodilo. Čakajo vas lepe – nove poti, kjer boste vi v življenju nekoga na prvem mestu, verjemite neprimerljivo s trenutnim stanjem.

C

Ne boste več želeli lagati sami sebi, to vam enostavno ne bo več potrebno. Mesec JUNIJ bo naredil konkreten preobrat v vašem življenju. Želeli boste zase svoje življenje nazaj, kdo vam bo sledil boste prepustili, zagotovo je da ne boste več vodili pogovorov in nekoga prepričevali kaj je prav in kaj ni. Ne boste čutili potrebe po tem. Zavedali se boste, da zaslužite več, vplivi okolja vam bodo delali uslugo, saj se bo ponavljala stara zgodba, kar pa bo vam dokončno odprlo oči. Vredni ste več dovolj je bilo, postavljate se na prvo mesto in nič vas več ne more zaustaviti. Poslovno sprejmite izziv, čeprav v tem trenutku še dvomite vase, odpirajo se možnosti, katere vam bodo pisane na kožo. Upajte si.

 

 

GRAL

 

Facebook