fbpx

A

Mesec julij vam bo dal vedeti, da zaslužite vse to kar sanjate že zadnje tri mesece. Ne razmišljajte zase, da so vaše poti do uspeha vedno najtežje in predlagam vam, da se nehate primerjati. Vrata se odpirajo čustvom, partnerskim smerem in predvsem odločitvam, ki so v tem trenutku prioriteta. Vse kar ste načrtovali za mesec marec 2020 je sedaj tukaj, zaradi zamika, na katerega pa vi očitno niste imeli vpliva. Predlagam vam da sledite srcu, res je da so tudi finančne težave, vendar realizacije v avgustu, sedaj delajte vse v smeri srca. Uspeh in zadovoljstvo sledi.

B

Razmišljali boste veliko, želite popolnih sprememb, katere so pa odvisne od uradnih pisanj in listin. V juliju boste imeli občutek, da je vaše življenje v tujih rokah. Poglejte na stvar pozitivno, namreč v preteklosti niste upali pomisliti na tako konkreten korak, sedaj ste pa pred rešitvijo. V kolikor posamezniki čakate na potrditev službe ali spremembe v tej smeri, bo zadnji teden julija meseca odprt v tej smeri. Poletni mesec, ki bo v bistvu izredno delaven in bo imel temelje prihodnosti. Energijo obnavljajte z mislijo, da je ta trenutek še kako potreben za vašo prihodnost.

C

Prijetne novice od tujih ljudi ali tistih na katere niste računali. Namreč julij mesec vam prinaša popolno “čistilno akcijo” prijateljev in znancev, tudi družinske relacije boste prevetrili. Odločeni namreč ste, da si zaslužite veliko več in da vpliv okolice več ne dovolite. Res je da čustva niso tisto, kar bi bilo najbolj pomembno v juliju mesecu, ampak dejansko se boste zavedali, da je potrebno najprej postaviti zdrave temelje.  Vrata so vam odprta v smeri selitev, nakupov, spremembe poslovnih zadev, uresničitve denarnih prilivov, to je smer ki je prioriteta.

 

 

GRAL

 

 

Facebook