fbpx

1 Vrata RDEČA

Postavite se odločno za svojo željo v čustveni smeri in zgodil se bo premik, kakršnega ne pričakujete. Jasno vam mora biti, da začenjate vse od začetka, pravzaprav si to želite, zato je potrebno tudi tako delovati. Presenečenja bodo velika, vi pa polni novega upravičenega upanja. Vedeli boste, da ste pripravljeni ponovno enako pot, zaradi katere ste veliko prejokali in ta pot vam je sedaj namenjena.

2 Vrata ORANŽNA

Poslovne smeri bodo tik pred podpisom ali spremembo, vendar je potrebno pregledati vso pisanje kar vam pride pod roko. Namreč z nečim se ne boste mogli strinjati, zato je potrebna pozornost. V celoti morate biti zadovoljni s ponujenim, namreč možnosti pogovorov imate odprte. Ne puščajte stvari za kasneje, namreč sedaj je idealen čas, da postavite stvari poslovnega značaja na svoje mesto.

3 Vrata ZELENA

Potrditev finančnega priliva v mesecu januarju je končno tukaj. Potrebna je pozornost, samo v smeri da boste z njim ravnali tako kot ste se pred časom odločili. Namreč ne dajte se pregovoriti nekomu, da delno ponudite pomoč. Sedaj vi niste v fazi ponujanja pomoči, namreč pomagati morate sebi. Rešite najprej svoje stvari, da boste lažje zadihali, če ostane pa pomagajte!

4 Vrata VIJOLIČNA

Nova oseba vam bo dala novega upanja, kar nekako otopeli ste od vsega in ne boste znali sprejemati sreče, ki vam je namenjena. Odmislite preteklost in se prepustite, končno ste na poti nečesa kar si že nekaj časa želite. Osamljenosti ne bo več in veliko upanja se odpira v vas. Na vrsti ste, to je sedaj jasno, zato si ne dovolite, da vaše misli pokvarijo dneve, ki prihajajo.

 

 

GRAL

 

Facebook