fbpx

1
Področje denarja bo v mesecu februarju prineslo spremembe. Če boste imeli občutek, da se nič ne dogaja v vaši smeri, boste deležni presenečenja, kajti pozitivni obrati bodo od danes na jutri, zagotovo pa do konca meseca februarja vzpon! Pomembno je da vztrajate in tudi v trenutkih ko bo vaša volja na dnu, potrpite, namreč ravno v teh trenutkih se bo dogajalo največ premikov, ki vam prinašajo uspeh. Možna menjava službe ali novi začetki poslovnih zadev so tukaj pred vami.

2
Vsega boste imeli dovolj in najraje bi potegnili črto čez vse. Ne prehitevajte in ne delajte prehitrih zaključkov, namreč zelo pomembno bo da boste v pravem trenutku na pravem mestu. Odpirajo se vam namreč nova ljubezensko – partnerska razmerja, katerih niste bili deležni zadnje mesece. Kar naenkrat bo vaše življenje polno novega dogajanja in z lahkoto se boste poslovili od preteklosti, ki je v bistvu ne boste več želeli.

3
Zagotovo ste pred križiščem odločitev, resen problem za realizacijo bo samo v denarju, nekako boste morali prestavljati načrte, vendar jih speljete. Zaustavili se ne boste – vztrajnost vam bo prinesla velik uspeh.  Veliko uporabnih izkušenj ste si očitno nabrali v preteklih mesecih. Tudi v partnerstvu ne dvomite v svojega partnerja, raje se soočite s svojimi strahovi, ki so v vas.  Sprememba vaših misli je tokrat nujna, stari vzorci morajo vstran!

4
V primerjavi z mesecem januarjem bo mesec februar idealen za vas. Odpirajo se čustvene smeri dogovor – pogovor – odločitve. Zadovoljni boste z razpletom. Predlagam vam, da ne delate nobenih načrtov, pač pa samo sledite intuiciji, ki bo močna oslomba tega meseca. Končno boste vedeli in verjeli vase, bodite to kar si že ves čas želite biti, mnenje okolice vas naj ne zanima. Pogumno naprej.

 

 

GRAL

Facebook