fbpx

 

1 Vrata RUMENA

Finančni priliv, ki vas razbremeni. Pomembno je sedaj slediti tej smeri in si zagotoviti odprto pot. Ne delajte več stvari samo do pol poti, namreč februar bo od vas zahteval, da vztrajate do konca. Pomembno je da si ne dovolite, da vas ponovno odslovijo, ampak iščite možnosti naprej, postavljajte vprašanja. Bodite strogi tudi do sebe, saj sicer pot speljete v smeri svojih želja, vendar naj bodo finance namenjene v smeri, ki so nujne. Ne spreminjajte načrtov, namreč najprej je potrebno zapreti preteklost, potem je čas za male samo vaše pozornosti. Držite se tega.

2 Vrata RDEČA

Delajte po nasvetu, ki ste ga dobili. Razmislite v smeri, ki vam je bila svetovana, tudi če zaradi tega morate spremeniti vse. Naj vas ne bo strah, da vam čustva zaradi tega ne sledijo in se nehajte prilagajati. Sebe postavite na prvo mesto, saj boste s tem pridobili na samozavesti, saj so potrditve za vas jasne. Bodite pogumni pri pogovorih, tako v smeri posla, kot v smeri partnerskega odnosa. Res je da ne postavljajte ultimatov, ker z njimi ne boste rešili nič, ampak bodite raje potrpežljivi. Razpleti bodo postopoma in zagotovo v vaši smeri, kot si želite.

3 Vrata MODRA

Čas je da tudi vam posije sonce, brez energije ste in ne veste česa se bi lotili najprej v mesecu februarju. Jasno je da se preteklost odmika, pravzaprav se je že odmaknila. Ni vam bilo lahko zadnje tedne, vendar vam stojijo neki novi koraki, kontakti, katerim morate dovoliti, da vam pridejo blizu. Gre za določeno osebo, ki vas bo premaknila z mesta, namreč nudila vam bo ravno to, kar v tem trenutku potrebujete. Čustveno pozornost, saj se počutite prazne. Mesec Februar je vaš prelomen mesec v pozitivnem smislu, zato verjemite da bo vse kot mora biti.

 

 

GRAL

 

Facebook