fbpx

 

RDEČA VRATA

Potrebna bo pozornost v smeri zdravstvenega stanja, namreč v hiši vam stoji opozorilo v smeri bolezni ali saniranja le-te. V vsakem primeru vam bo december dajal možnosti da obnovite energijo, se končno zavedate minljivosti in se pripravite da se tokrat dotaknete svoje največje želje v smeri čustev. Prva polovica meseca še bo prisotna zadrega, vendar se bo v drugi polovici meseca zgubila. Pripravljeni boste komunicirati o vsem, tudi o tistem kar je v preteklosti bolelo in zanimivo je tudi to, da boste dali novo priložnost. Tokrat vama tudi uspe. Preteklost bo oživela v smeri kot si želite.

ORANŽNA VRATA

December mesec je pri vas namenjen čiščenju vsega kar je ostalo iz preteklosti. Vzporedno se vam bodo dogajale nove relacije, ki pomenijo prihodnost. Čustva bodo izpostavljena in zmedla vas bodo. Zgodba ki ste si jo zastavili je v popolnem preobratu, zato pričakujte ljudi, ki jih niste nikakor imeli namena postaviti v prihodnost. Neka dejanja bodo spremenila vaše mnenje, še sami nad seboj boste presenečeni. Predlagam vam da se najprej lotite svojega posla in smeri povezanih z njim. Namreč jasno vam je, da do sprememb mora priti, vendar je potrebno tudi vedeti kaj si želite.

ZELENA VRATA

Mesec December bo za vas poln novosti in premikov. Želje bodo aktivirane in poti se vam bodo končno začele odpirati. Prvi dnevi boste še črnogledi, vendar že od 4. 12. se za vas začenjajo presenečenja, ki ste si jih tako želeli. Poslovno – finančne poti bodo pred novimi odločitvami, če ste karkoli urejali v smeri denarja, se sedaj realizira. Bodite pazljivi, da vas veselje ne ponese na poti, za katere ste rekli, da si jih več ne boste dovolili. Bodite umirjeni, zapirajte finančno preteklost do konca, to možnost boste namreč imeli in se seveda končno sprostite, kajti čustva so še vedno pod vprašajem. Rešitev prihaja tudi v tej smeri.

VIJOLIČNA VRATA

Idealen mesec za vas, če boste znali odmakniti ego iz vašega življenja. Ne samo vi tudi druga stran. Čustva so namreč pred vami, ker pa jih želite v prihodnosti, bodo potrebne odločitve. Res je ne bo vse odvisno samo od vas, pa vendar nekdo mora začeti. Vaše želje so jasne, želite popolno spremembo osebnega življenja in v tej smeri ste pripravljeni narediti vse. Ne ustavljajte se pri preprekah (denar), ker tudi to lahko rešite. Potrebujete sicer čas, vendar na pomlad 2020 prihaja rešitev tudi v tej smeri. December preživite tako da se držite svojih načrtov in da se tudi “družite” z njimi. Neke avanture preraščajo v razmerja, vendar v tem trenutku še je to avantura – ne zahtevajte preveč. Prepustite se.

 

GRAL

 

Facebook