fbpx

Vrata RDEČA

Preprosto boste prihajali do čustvenih rezultatov, vendar boste mnogi med vami na križišču odločitev. Očitno je, da vas je v smeri čustev preveč in potrebno se bo odločiti kaj si želite za naprej. Ne ostanite samo pri odločitvi, ampak se je potrebno tudi odločiti. Dvomov ne bo več, zadnje tri mesece vam je življenje pokazalo katere smeri so prave. Tudi če se je začelo dogajati pred kratkim je pomembno, da se odločite, namreč nihče ni prišel v vaše življenje brez razloga in vi to veste.

Vrata ORANŽNA

Potreba po poslovni spremembi je jasna. Priložnost, ki vam prihaja pa bo zahtevala odločitev. Na vse kar morate biti pozorni je to da posla ne mešate z čustvi, saj je to lahko vaš napačen korak. “Osamosvojiti” se je potrebno in postaviti sebe na prvo mesto, takrat zagotovo ne boste zgrešili. Čustva ostajajo “stara”, pomeni kljub situaciji, ki je v tem trenutku nezavidljiva, boste z nekom našli rešitev. Samo pogovor je potreben.

Vrata ZELENA

Finančni prilivi so na poti rešitve, sedaj je potrebno narediti še zadnje korake, če jih naredite pogumno in samozavestno vam stoji potrditev že v tretjem tednu meseca decembra. Pomembno se je pripraviti že na začetku meseca, namreč zdelo se vam bo kot da ste ponovno na začetku. Dejanski začetek daje realizacije za vas. Čustveno so stvari skoraj nerešljive, sploh po starem načinu razmišljanja, to je potrebno nujno spremeniti.

Vrata VIJOLIČNA

Postavite si že enkrat meje. To kar živite nima nobene povezave s čustvi, namreč ste v podrejenem položaju in položaju prilagajanja. Telo vam nakazuje, da je potrebno drugače in ko se odločite za odhod, prekinitev, boste sebi naredili največjo uslugo. Stanje se že nekaj časa ne spreminja, vi samo čakate na dejanja ki naj bi prinesla spremembe. Soočite se da sprememb ne bo. Naredite korak.

 

GRAL

 

 

Facebook