fbpx

1

Dovolite si ponoviti korak v smeri čustev. Res je trenutna situacija vse prej kot pozitivna, vendar se vi ne počutite razbremenjene, da je nečesa konec, pač pa vas bo to dan za dnem spravljalo v obup. Ne želite konca, to si je potrebno priznati, pomeni je potrebno spremeniti smer in najti možnosti, da se vam poti znova odprejo v smeri vaših čustev. Vi poznate problem in ta problem ne pričakujte, da rešite v nekaj tednih, tudi ob vaših slabih dnevih ne ko postavljate ultimate, pač pa se prepustite in delujte na dolgi rok v smeri vaše želje in cilja. April vam daje možnost da nadaljujete.

2

Poslovno finančne poti so nujne. Postaviti jih je potrebno na prvo mesto. Najti možnosti in jih sprejeti. Ne postavljajte mej, ko dobite ponudbo, odločite se zaradi sebe, ne zaradi tretjih ljudi. Pomembna je vaša stabilnost, ta je nujna če si želite spremembe v temeljih družinskih sprememb. Vse se začne z vašo trdnostjo, odločitvijo, da boste vi zaključili neko zgodbo, da lahko zaživite po svoje. Pomembno je da se osredotočate na rešitve, ne da jih postavljate na stran. Ne bo se nič rešilo, če ne naredite koraka sami. Dovolite si zmagati!

3

Vse se bo vam vrtelo v čustveni smeri. Jasno je da ste v korakih, ki jih je potrebno narediti. Mnogi zapuščate preteklost, tokrat za vedno. Dovolj je bilo. Mirni boste in vztrajali, ne bo možnosti, da vas nekdo prepriča, saj si boste v mesecu aprilu postavili svojo ceno. Skrajni čas, da naredite odločne korake in pustite nekaj za seboj, kar vam jemlje mir, pa tudi dostojanstvo. Vaše misli boste usmerjali v vse kar je novo, vse kar nima preteklosti na čustvenem področju in predvsem kar nima prisotnosti tretjih oseb. To je pot katero si želite in jo začenjate graditi za prihodnost. Pogumno naprej.

 

GRAL

 

Facebook