fbpx

RDEČA VRATA

Energije boste imeli toliko, da jo boste razdajali, kot vrelec boste s katerim bodo ljudje želeli biti in se družiti. Prepustite se tem energijam in trenutno na čustvenem področju ne delajte ničesar na silo, namreč energije bo sicer dovolj, ampak na potezi je druga stran. Bodite prijatelj v svojih čustvih do nasprotne smeri, to je ključ do uspeha. Zavedate se da želite uspeh, predvsem pa mir na dolgi rok in zavedate se tudi da bo potreben čas – veliko časa, vendar postopni premiki so zagotovo tukaj.

ORANŽNA VRATA

Poslovne zadeve v tem mesecu ne bodo prioriteta, najprej vas bo vse skupaj malo zmedlo, saj ste imeli druge načrte, potem se boste prepustili, saj se vam na čustvenem področju odpira mavrica svetlih barv in novega upanja. Posamezniki, ki želite neke relacije iz preteklosti rešiti, vam zagotovo v tem mesecu uspe, spet drugi pa bodo dokončno končali s preteklostjo in se boste odločili za čisto nove korake. Pripravljeni boste, da končno zaživite. April je vaš mesec.

ZELENA VRATA

Posamezniki me vami boste podobni pravim filmskim igralcem, nekateri med vami boste »igrali« zaradi prikritega strahu, drugi pa zato ker še vedno dvomite v resnico iz druge strani. Pojavljali se boste povsod, ampak nikjer ne boste vzdržali ali dajali povoda, da bi nekaj postalo trajnega značaja. Predlagam vam, da se končno odločite kaj si želite in kje želite biti v bodoče. Igra vam ne bo dala konkretnega rezultata, to je samo beg pred samim seboj. Boste končno poslušali sebe?

VIJOLIČNA VRATA

Vaša pot v aprilu mesecu, bo povezovanje oziroma kontakti z ljudmi, ki vam pomenijo nekaj posebnega. Ne delajte razlike med prijatelji in osebo ki ima za vas posebno mesto, to so namreč poti, katere bodo v prihodnost združene. Prijetna energija, ki se bo nahajala v vas, bo pomenila da ste prestopili neko napeto obdobje, res je da še ga niste dokončali, je pa tudi res, da ste sebe dali na prvo mesto in stojite na pravi poti. Pogumno korake naprej – moj predlog – uspeh zagotovljen.

 

Facebook