fbpx

A

Samo zato, ker žal poslušate druge, se vaše želja ne izpolni kot bi si želeli. Veliko časa je preteklo pri posameznikih tudi leto do dveh, pa še vedno čakate na čudežni preobrat. Zavedati se morate, da se čudeži dogajajo pogumnim. Kako dolgo že v sebi veste da ste prerasli preteklost? Koliko krat ste že v mislih sprejeli odločitev, da boste naredili korake v smeri svoje želje? Predlagam vam, da končno pokažete preko koraka svoj pogum, brez izgovorov in doživeli boste čudež predvsem zaradi vašega prvega koraka in vaše globoke želje.

B

Vztrajate na poti, ki žal ni vaša. Čakanje vam žal ne daje rezultatov. Obljube so prazne to v sebi že  veste. Iz druge strani je izgovorov enostavno preveč. Zavedajte se, da ljubezen ne boli, ampak osrečuje, vi pa ste bili srečni z nekom samo kratek čas. Ob srečanju s to osebo, se vam je življenje postavilo na glavo in res je to so bila čustva, pa vendar je potrebno v življenju stopiti iz cone udobja in sprejeti odločitev. Jasno je da še NOVEMBRA  ne boste znali želeli vstran, pa vendar je leto 2019 tisto, ki vas pripelje tudi pred to odločitev. Zavedali se boste, da zaslužite več.

C

Strahovi v vas so tako močni, da ste v otopelem stanju. Zadnje 3 mesece vas duši, saj je želja za spremembami v vas vedno večja, predvsem pa nič manjša kot na začetku. Poslovno – finančne poti so v premiku, oziroma stopajo na odprto pot, vam je jasno da boste to zmogli. Čustva pa so tisto področje, pri katerem ne najdete v tem trenutku pravega recepta. V pomoč vam naj bo moj nasvet, ste na pravi poti, pred vami je prava oseba, ne glede na trenutno stanje. Miselno se vrnite na najlepše trenutke, na obljube, ki se realizirajo do DECEMBRA meseca. Zmaga bo popolna.

D

Ni več stvari ali poti, ki je ne bi zmogli. Bile so izgube tako poslovno kot čustveno, pri posameznikih je bila prisotna izguba temeljev doma, več slabega enostavno ne gre. Razmislite kakšne so bile vaše misli pred 5 leti in kakšne so danes. Nič vas ne more več presenetiti, kar pa je najbolj pomembno, da vas ne more ustaviti. Gradite nove temelje, po vaših občutkih in predvsem z vašo resnico. Ne obremenjujte se za ljudi, ki vam zavidajo, da to so bili včasih prijatelji  – partnerji, teh si več ne želite. Odpirate se svojemu življenju, uspeva vam vsak dan znova. Vaš pogum je že nagrajen, nagrada življenja sledi najkasneje do konca meseca Decembra.

 

GRAL

 

Facebook