fbpx

1

Finančne smeri so pod opozorilom in potrebno jih je postaviti na prvo mesto, sedaj ni čas čustev, ampak čas poslovnih sprememb in finančnih prilivov. Morate sebe postaviti na prvo mesto, namreč vztrajate v smeri kjer ne stojijo rešitve kot bi si želeli. Potrebno je sestaviti svoje načrte, na katere boste lahko čez čas ponosni. Vse kar ste upali je že zdavnaj za vami, nove poti vas vabijo v prihodnost, vi pa samo mislite in čakate. Opozorila v smeri financ so jasna, ne otežujte si življenja, ampak stopite na novo pot svoje prihodnosti.

2

Odprte sta dve poti, odločitve nujne. Potrebno se je odločiti kaj si želite v prihodnosti. Ne tehtajte, vedeti morate v kateri smeri so čustva in v kateri cona udobja. Ne boste imeli v nedogled na razpolago obe poti, zato razmislite kaj si dejansko želite, namreč od vas bodo zahtevani odgovori. Pomembno je, da odmislite eksistenco, namreč ta vam jemlje energijo. Vam je potrebno narediti načrt za svoje življenje v smeri čustev, saj bo enostavno nemogoče sedeti na dveh stolih.  Spremembe  so pred vami, če se ne boste odločali vi se bo druga stran, lahko ste razočarani.

3

Za vas idealen mesec, ko boste končno znova začutili stare pozitivne energije v sebi. Želeli si boste da traja, nekako osvobojeni preteklosti boste. Po dolgem času bodo v vaših rokah odločitve, predvsem v smeri posla. Menjave napredovanja, vstran od neke preteklosti je potrebno sprejeti. Brez razmisleka. Mnogi lahko spremenite tudi kraj, spremenite svoje osebno življenje za prihodnost, popolnoma drugje. Nove zgodbe v smeri čustev prihajajo, postopoma. V tem trenutku vam je lepo, niste še pripravljeni razmišljati v novih čustvenih smereh.

 

 

GRAL

 

Facebook