fbpx

A

Postavili ste si visoke cilje in sedaj jih imate možnost tudi realizirati. Popolnoma osredotočeni boste v smeri posla – finančne blaginje. Jasno je da se želite dokazati, zaradi prelomnic v preteklosti. To možnost imate odprto. Pogum se je v vas aktiviral in neka obljuba iz konca poletja, se sedaj v mesecu decembru realizira. Zavedate se, da je poslovni preobrat ključnega pomeni tudi v smeri čustev in posledično odločitev za prihodnost. Bodite zbrani dosledni in samozavestni, prestopate prag svojih želja.

B

Prihajajo dobre novice v smeri čustev. Z nekom boste našli skupne točke za prihodnost. Strinjala se bosta, da je v letošnjem letu nemogoče narediti konkretno spremembo, zaradi ljudi, ki bi lahko bili zaradi vaših odločitev prizadeti. Cilji se odpirajo, vi pa se morate zavedati, da vse potrebuje svoj čas in prav je tako. Bolje je, da se sedaj prečistijo zadeve do konca, kot pa da bi se morali vračati. Nadaljujte svojo pot mirno, bodite pozorni na neke govorice, ki se dogajajo v smeri vaše službe in odgovorite le če vas kaj vprašajo. Izogibajte se konfliktom.

C

Nemalo veselja vam stoji z osebo vezano na preteklost. Namreč pred vami so ponovna srečanja z nekom s katerim, ste prekinili stike v letošnjem poletju. Ponovno bo prisotna stara privlačnost in nadaljevanje druženj. Stoji vam zadrega, saj ste očitno mnogi med vami v tem času umirili svoja razmerja, ki so vezana na dom. December bo poln izzivov katera pot je dobro nadaljevati, katero dokončno zapreti. Očitno je da preteklost odpira stare rane, ki še niso pozabljene in priznali si boste, da si ravno tega razmerja želite za naprej.

D

Izzivi v smeri poslovnih poti bodo še kako pomembni v mesecu decembru. V kolikor ste mislili, da ste v nekem napredovanju – spremembi izvideli boste dobili sporočilo, da temu ni tako. Pomembno se je osredotočiti na to želeno pot. Uspe vam preobrat že do konca decembra, vsaj v smeri dogovora in potrditve. Čustva ostajajo na točki nedorečenosti, vendar nadaljevanja, s tem se boste v tem trenutku tudi sprijaznili. Dobro je prepustiti in ne prehitevati, sicer pa za konkretne čustvene rezultate ne boste imeli časa zaradi poslovnih poti.

 

 

GRAL

Facebook