fbpx

1

Čustva vam daje mesec december, mnogim med vami popravni izpit, ki pomeni preobrat v nadaljevanje. Do sedaj nedorečeno razmerje v samem koncu prinaša pot nadaljevanja. Mnogi se boste vrnili v stari objem, sedaj boste imeli priložnost zato. Sprejmite prepreke, ne delajte ničesar na silo, pomembna je dana priložnost. Osnovne temelje imate, sedaj jih gradite v prihodnost, preprosto prepustiti se je potrebno. Zaslužite ta čustva.

2

Poslovne poti so nujne, spremembe je potrebno aktivirati, zato boste imeli priložnost. Mnogi med vami ste že na tej poti, drugi boste zaradi tretjega vpliva bili primorani na odločitve in spremembe. Ustvarjajte svojo pot, kjer ne bo odvisnosti. Ne bojte se novega okolja, saj je lahko novo okolje pristan miru, ki ga poslovno sedaj nimate. Malo več poguma in zgodilo se bo.

3

Skrivnost se nadaljuje. Ne glede na trenutno stanje je ta skrivnost potrebna v vašem življenju. Sanirali boste vse konflikte v nadaljevanje. Postavljali boste meje sebi, saj mnogi želite preveč, vsaj v tem trenutku. Dovolite si druženja, prepustite se brez omejitev. Ne veste kaj prinaša prihodnost, namreč mogoče je da boste vi odšli. V tem trenutku tega ne verjamete, pa vendar počakajte.

 

GRAL

 

Facebook