fbpx

1

Priznali si boste da je potrebno narediti končno korake naprej. Ne pišem vam o čustvih ampak o poslovnih zadevah in denarju. V tej smeri stojite na mestu – polni strahov. Potrebno je dvigniti svojo energijo in narediti konkreten korak. To kar sedaj poslovno živite je samo 40 % od tistega kar vi zmorete. Soočite se tudi s preteklostjo in se lotite saniranja tudi te. Najprej bo težko pa vendar je mesec April toliko odprt, da boste z malo večjim naporom lahko speljali veliko. Cenite se! Naredite preobrat, ki vam je namenjen.

2

Prišli ste do križišča čustvenih odločitev. Dve poti sta odprti! Predlagam vam da se odločate v smeri preteklosti, saj si morate priznati, da je srce in stabilnost tam. April bo v znamenju težje komunikacije – na začetku. Od sredine Aprila meseca naprej pa se začne komunikacija sproščat. Veliko se boste dogovorili. Jasno pa je da se ne pogovarjajte o tem kaj je bilo, to več ni važno, namreč prihodnost vas vabi na staro – novo pot na kateri tudi vi najdete stabilnost. Pomeni kar je bilo odmislite.

3

Finančni problem prihaja do rešitve v mesecu Aprilu. Še zdaleč niste naredili vsega, vendar čutite da se postopoma stvari v tej smeri končno premikajo. Ne puščajte odprtih zadev, bodite dosledni in rešujte vse. Ne razmišljajte da ne boste zmogli, namreč energije vam bodo v veliko pomoč. Posamezniki podpišete novo službo ali napredovanje. Jasno je da je pred vami izjemen čas finančnih preobratov. Prav je da stopate po poti svojih želja naprej, naj vas ne ustavijo prepreke, ki niso pomembne.

 

 

 

GRAL

 

Facebook