fbpx

A

Lahko imate upanje, saj bodo vaše čustvene želje uslišane. Ne glejte nazaj, pač pa se obrnite naprej in sledite srcu.  Sledil vam nekdo, ki si ga želite v prihodnosti. Pomembni bodo pogovori, zaupanje in bližina. Zavedajte se da ste v velikem obratu svojega življenja, ki ste ga čakali  -mnogi kar nekaj let. Čas je za vašo srečo.

B

Da je vse kot mora biti, se boste zavedali v sredini meseca junija, takrat bo čas vašega poslovnega koraka, oziroma sprememb. Ponujene bosta dve poti, zato je prav da se držite svojih želja. Finančna odstopanja je potrebno dogovoriti. Mnogim se namreč odpira pot v smeri tujine, lahko posledično tudi sprememba doma. Vredno bo razmisliti.

C

Mir se bo naselil v vas, to pa samo zato, ker boste dobili odgovore v smeri čustev. Vsa nadaljevanja so mogoča in potrebno jih je sprejeti brez ultimatov. Jasno je namreč da želite vse, vendar so omejitve zaradi tretjih oseb. Odločitve potrebujejo čas. Naj vam bo pomembno, da je to razmerje za prihodnost in vse bo tako kot mora biti.

D

Dovolj je bilo, mnogi med vami stopate korak naprej in vam bo malo mar tuje mnenje. Želite si več, ker to zaslužite, zato je odločitev v smeri korakov naprej prava. Veliko boste delali na sebi, na svojih poslovnih poteh in blaginji. Čustva bodo trenutno na strani. Polovičarstva se več ne greste, zato boste tudi zaprli preteklost.

 

GRAL

 

 

Facebook