fbpx

1

Ne zapirajte se pred občutki, mnoge je namreč strah ponovnega razočaranja. Spremenite vendar misli in si dovolite to kar čutite. Sporočila, ki prihajajo boste sicer z veseljem sprejeli, pa vendar bodo strahovi zaradi slabih izkušenj glasnejši. Poskusiti ni greh, že zato, ker tako čuti vaše srce. Poslušajte sebe in si dovolite. Mnogim izredni čustveni preobrati v smeri skrivnosti ali nedorečenih poti v smeri čustev. Vse bo z namenom.

2

Pripravljeni ste na nove poslovne poti, vsaj želite jih. Mnogi med vami čakate odgovor, ne bodite zaskrbljeni v tem vikendu, saj odgovori zagotovo prihajajo k vam v tednu, ki prihaja. Na vas je sedaj , da se v vikendu umirite, da uredite misli in si dovolite razmišljati o pozitivnih poteh. Bodite prepričani, da ste v poslovnem preobratu, tudi v smeri finančnega stanja. Sprejmite te energije z mirnostjo in fokusom uspeha za naprej.

3

Čudovit vikend, mnogi na pragu nekega novega znanstva, zato predlagam, da se ne zapirate v hišo, ne žalujete za neko izgubljeno ljubeznijo, ker od izgube je minilo veliko časa, soočenja so že bila. Znanci in prijatelji, vam bodo odpirali poti novih znanstev preko srečanj. Nenadna vabila sprejmite, ne razmišljajte, da si družbe ne želite. Namreč lahko vam je žal, to boste vedeli ko boste prihajali domov.

 

GRAL

 

Facebook