fbpx

A

Objem, ki bo povedal vse. Mnoge med vami še vedno skrbijo odločitve, vendar se je potrebno umiriti in verjeti v svoja čustva in čustva osebe nasproti vas. Niste zastonj prehodili te poti, da bi se sedaj odmaknili. Ne boste si oprostili. Pomembno je da svoje želje ne premikate, ostajate pri prvi odločitvi, ki ste jo sprejeli. Nemir bo v vas prisoten, vendar sedaj vam je že jasno kako je potrebno nadaljevati, saj se očitno z osebo že precej dobro poznate. Živite za trenutek. Pozitivni razpleti sledijo.

B
Poslovne zadeve postavite trenutno na stran. Potreben vam je počitek. Nestabilnost v sebi ki jo čutite, je zaradi utrujenosti, nenazadnje ste veliko stvari premaknili iz mrtve točke. Dajte sebi priložnost miru, predvsem umirite misli, saj boste v tednu, ki prihaja potrebovali veliko energije. Zavedate se, da vam končno sledi nagrada za pretekli trud in bodite ponosni na sebe. Sedaj sprejmite malo miru. Prepustite se odklopu in se napolnite z mirnimi energijami.

C

Vse še ni tako kot bi moralo biti in premika ne boste naredili v tem vikendu, tudi če bi postavili ultimat, kar pa vam odsvetujem. Predlagam vam, da sledite nekemu druženju, brez odvečnih vprašanj. Ne spuščajte se v debate, predvsem ne v konflikte, če si ne želite negativnega odgovora. Malo bolje morate spoznati način komunikacije osebe nasproti sebe in lažje boste v prihodnje našli pravi čas da izrečete prave besede. Delajte vse postopoma, ne vežite ničesar s časom. Zgodilo se bo spontano.

 

GRAL

Facebook