fbpx

A

Vzamite si čas in razmislite kako naprej. Vse kar se dogaja na čustvenem področju že nekaj časa, mora dobiti neki dogovor. Potrebno se je soočiti v kateri smeri boste naredili korak, namreč več kot očitno je da vam trenutna situacija jemlje preveč energije. Pogovor bo rešil veliko, vendar je pomembno da ne nastopate polni strahov, potrebno je narediti vse, da speljete konkreten pogovor. Rezultat sploh ne bo tako slab kot si mislite.

B

Veliko časa v tem vikendu ne boste imeli, saj vas preganjajo poslovni roki ali pa morate nujno pripraviti neke listine v smeri finančnih poti. Bodite sproščeni namreč to kar delate sedaj, vam zagotovo sledi kot nagrada za vaše delo, samo bodite dosledni. Ste na pozitivni prelomnici, ki vam odnaša preteklost in odpira prihodnost. Veliko težav bo končno za vami, zato se sprostite in naredite vse da opravite priprave z odliko.

C

Srečanja katera niste imeli dogovorjena vam sledijo v vikendu ki je pred vami. Sedaj je potrebno odklopiti ego, saj vam je ta v preteklih tednih, mesecih naredil nemalo težav. Srečanje naj bo spontano brez načrtov kaj boste povedali. Namreč z iskrenostjo boste povedali vse kar si dejansko želite. Bodite mirni in dobro poslušajte kaj vam želi povedati oseba nasproti vas. Še je upanje, to je zagotovo.

Facebook