fbpx

A

Na poti svoje osebne zmage ste, saj so vaše misli osredotočene samo na zmago v smeri čustev. Dogajalo se bo tudi v tem vikendu, čeprav teden za vami ni bil ravno briljanten. Pogovori – komunikacija se odpira, vi pa boste znali to tudi izkoristiti. Bodite tolerantni, jasno je namreč, da boste mnogi imeli priložnost postaviti preteklost v prihodnost, zato je potreben velik pogum. Vi ga boste imeli že v tem vikendu.

B

Prostega časa ne bo veliko, saj vas očitno preganja čas, lahko tudi vaša želja, da končno stabilizirate finance. Blaginja vam stoji, saj ste dobili že v tednu, ki je za vami potrditve, ki jih je potrebno samo še realizirati. Kljub stresu ki se vam dogaja, si vzemite čas za sebe. Vaše telo potrebuje tudi mir, potrebujete objem, posvetite se vsaj nekaj ur ljubezni, to vam bo aktiviralo vso energijo, ki jo potrebujete za naprej.

C

Potrebno se bo družiti, namreč neko druženje prinaša novo upanje. Čustven preobrat je pred vami in vi mu morate dati priložnost. Še vedno so vaše misli v preteklosti, vendar ta ni prihodnost. Soočite se s tem in nadaljujte pot. Priložnosti preko druženj prinašajo novo osebo. Presenečeni boste kako blizu vam je bila ta oseba že ves čas. Namreč stojijo vam znanstva, ki preraščajo v nekaj več.

 

GRAL

Facebook