fbpx

1

Ne sprejmite manj kot si zaslužite v smeri čustev. Mnogi med vami zaradi strahu odstopate od svojih želja, meril za prihodnost. Ne otežujte si poti, pač pa vztrajajte pri svojih željah. Bodite dosledni, prepustite čas, samo potrebno je vedeti, kaj lahko pričakujete. Ne izražajte polovičnih želja, ker bodo nujni popravi. Ne želite si samo del nekoga, želite vse. Dajte jasno do znanje in sprejmite prepreke, ki potrebujejo čas. Temelje imate, čustva so jasna. Izgubili ne boste.

2

Popravite napako, potreben je pogovor, saj so vaše čustvene poti zašle v ne želeni smeri. Morali boste spregovoriti kaj vas moti in čim prej prestopiti distanco, ki nastaja. Zato bo priložnost že v tem vikendu. Pomembno je, da najdete vajino rdečo nit želja. Pritiski tretjih oseb ne smejo vplivati na vaju. Zadnje tedne ste dovolili preveč. Spreminjajte to takoj, postavljajte ljudi, ki nimajo besede v smeri vaših čustev na mesto, ki ga zaslužijo. Ne govorite o svojih željah, zaprite informacije.

3

Miren vikend, saj se je očitno v tednu, ki je za vami dogajalo veliko. Stres se je potenciral, predvsem v smeri poslovnih poti. Sedaj potrebujete čas za sebe. Jasno je da se morate pripraviti na preobrat ki prihaja. To bo pozitiven preobrat in potrditve katere ste v smeri poslovnih poti želeli. Čas vikenda zato izkoristite za svoja čustva, druženje ki si ga tako želite. Vsako sporočilo, dobi odgovor. Počutje bo dobro, saj se boste zavedali, da je vaše razmerje končno v napredovanju.

 

GRAL

 

Facebook