fbpx

A

Prav bi bilo, da v vikendu ki je pred nami razmislite kaj so vaše prioritete. Mnogi med vami vežete konec s koncem in se prilagajate, brez pravih rezultatov. Ni prav, da vaše življenje čuti ta vpliv v vseh smereh. Potrebna bo odločnost in jasna odločitev postaviti sebe na prvo mesto. Vikend je pravi čas zato. Ni vam potreben noben konflikt, le odmaknite se. V svojem svetu se odločite, da je čas vaših premikov in priložnosti, drugi se bodo morali znajti.

B

Pripravljeni ste na novo – staro pot v smeri čustev. Res je da boste imeli še kar nekaj dela, vendar prestopate moteče distance in odpira se pogovor. Prav je da svoje mnenje poveste, ne skrivajte ničesar, naj se prečisti to kar se mora. Bolje se boste počutili v nadaljevanju. Vikend bo poln novih izzivov, kar nekako preveč mirni boste, vendar ne skrbite. Vaša intuicija vam deluje v pravi smeri, potrebno jo je poslušati, saj se sedaj zavedate svojih mnogih napak, ki ste jih naredili nekako nehote.

C

Energije vikenda vas postavljajo v smeri druženj ali srečanj, ki so bila že dolgo nazaj. Pomeni, da se boste mnogi nekako srečali s preteklostjo. Sedaj je od vas odvisno kaj si v prihodnosti želite. Je to še vedno preteklost? Potem boste imeli priložnost postaviti preteklost v prihodnost. Prvi koraki so mogoči že danes (petek). Bodite pripravljeni na vsa vprašanja, predvsem pa je potrebna pazljivost pri odgovorih. Nekaj je vendarle potrebno zadržati zase. Izgubili ne boste nič.

Facebook