fbpx

1

Vikend v katerem se boste zavedali kaj si želite v smeri čustev, ne glede na trenutno dogajanje. Nekoga boste pogrešali, zato si boste priznali, da si želite nadaljevanja. Spremembe bodo dane osebno vam, saj način na katerega delujete do sedaj ni pravi. Nihče ne pride sam od sebe! Sprejmite to kar morate, sprejmite način, da začnete delovati, se pogovarjati ali vsaj začnite kontakt. Najprej se pripravite, idealen čas v tem vikendu, da o vsem razmislite in sprejmete odločitev. Čustva čakajo na vaše spremembe.

2

Ne dajajte pretirane pozornosti nervozi, ki bo v tem vikendu prisotna. Imeli boste občutek, da se vam je vse zgrnilo na glavo, kot da ne vidite panja za naprej. Sprejmite ta čas mrka/lune, da zaznate kaj se dogaja z vami, zakaj in kaj si v prihodnosti želite. Delovanje kot je bilo do sedaj ni bilo v smeri zmage. Jasno je, da bo potrebno drugače. Potrebno bo sprejeti prepreke in se soočiti ali oditi. Poti sta dve. Sedaj so na vrsti vaši občutki, ki jih je potrebno poslušati in dajejo vse odgovore v smeri vaše želje za prihodnost.

3

Poslovne poti sicer ne boste odpirali v vikendu, je pa res da bo vikend dobrodošel za pripravo poslovnih poti, ki so tik pred tem, da dorečete neko spremembo. Naporni dnevi, ki so za vami dajejo odločitev za prihodnost. Veliko zaslugo imate za vse to kar se dogaja, lahko ste ponosni na sebe. Končno stojite na točki preobrata. Za dvome ni potrebe, ato sedaj v vikendu, ki bo intenziven z energijami, najdete tisto kar želite spremeniti še pred poslovnim preobratom, to so čustva. Osredotočajte se na svojo željo. Bližina daje vse odgovore.

 

GRAL

Facebook