fbpx

A

Vse misli bodo usmerjene v premike čustev, partnerstva. Prav je da razmislite o svoji odločitvi še enkrat, namreč v kolikor tega ne storite – se boste ponovno vračali. Ne delajte z egom. Predlagam vam da spremenite razmišljanje v tem vikendu in se posvetite velikemu čiščenju sebe, svojih misli in posledično ne boste sprejemali odločitev. Jasne poti za vašo prihodnost so začrtane, ampak je potreben čas. Ta vikend čas posvetite sebi!

B

Sproščanje bo vam priporočam v tem vikendu, lahko v dvoje lahko sami vi. Očitno ste obstali na točki minimalne energije. Potrebno je narediti na sebi preobrat. Pustite težave v smeri financ ali poslovnih zadev, saj jih v vikendu ne rešite. Rešitev stoji konec meseca aprila. Prepustite naj se zgodi kot se mora, veliko preveč ste se obremenjevali in krivili tudi sebe. Miselni odmik je potreben.

C

Vikend bo očitno delaven. Mnogi imate večji poseg v hiši ali pa veliko dela v smeri svoji poslovnih smeri. Energije in dobre volje bo veliko. Jasno je da boste utrujeni pa vendar zadovoljni z opravljenim. Presenečenje vam stoji v nedeljo, ko se vam bo dogajal očitno močan premik v smeri čustev. Sporočilo – klic stoji. Pozabite na utrujenost in si dajte priložnost. Hrana za dušo je več kot dobrodošla. Pozitiven razplet.

 

GRAL

Facebook