fbpx

A

Usmerite misli v sebe, umirite se, namreč zadnji teden ste naredili veliko več, kot ste sploh pričakovali od sebe. Vikend se umirite, znova razmislite kaj želite v smeri čustev in sprejmite odločitev. Ponovite vajo znova in znova, namreč uspeh vam stoji v smeri kot si želite. V tem trenutku še ni rešitve, prihaja pa zagotovo. Prav je da vztrajate na svoji poti, tudi če je težka in zapletena. V kratkem stoji preobrat, ki vam vzame sapo – zmaga bo pred vami.

B

Vikend prepuščen vašim mislim, vam daje veliko uporabnih idej v smeri poslovnih poti. Mnogi želite spremembe, zavedate se, da v tem trenutku ni čas zato. Prav je da si postavite načrt, kako na miren način v tem trenutku rešiti obstoječe. To je nujno za vaš mir. Sporočilo čustvenega značaja, vam bo polepšalo vikend, nekdo odhaja in znova prihaja očitno še neka relacija ni zaključena. Vredno je razmisliti kaj želite v tej smeri, saj so možnosti intenzivnega nadaljevanja odprte.

C

Postavite se zase, pa ne v smislu konfliktov, pač pa odločitev, da ne boste več padali pod tretji vpliv, tudi če gre za čustva. Potrebno je postaviti meje, ne glede na trenutno vzdušje, ki je vse prej kot dobro. S svojo toleranco niste naredili nič, zato je potrebno spremeniti način komunikacije. Ne bo vam šlo, že v tem vikendu boste imeli občutek da boste popustili, vendar ključen dogodek vas postavlja v odločitev, da je konec preteklosti po starih vzorcih.

 

GRAL

Facebook