fbpx

A

Vikend boste izkoristili zase – skrajni čas. Priznali si boste, da vam zadnji tedni niso bili najbolj naklonjeni, občutek da stojite na mestu vas bo spravljal v slabo voljo. Predlagam vam da odmislite negativne misli, namreč situacija sploh ni toliko slaba kot jo gledate vi. Nekatere smeri rabijo čas, obrnjeni ste v pravi smeri, samo potrpljenje bo tisti dejavnik, ki ga morate dati na prvo mesto. Poslušajte sebe in nadaljujte začrtano pot. Napolnite se z energijo, kajti zadnji dnevi februarja vam bo izredno naklonjen v čustveni smeri.

B

Iskra upanja v tem vikendu vam bo dala prepotrebno energijo. Res je da se srečanje ne bo dogajalo med vikendom, ampak upate lahko v tednu ki prihaja. Končno! Vikend izkoristite zase, predlagam da začnete razmišljati drugače, predvsem pa začnite samozavestno gledati na prihodnost.  Odklopite pretekle slabe izkušnje, nimajo nič z naslednjimi meseci, namreč vsak vaš naslednji korak vam daje uspeh – predvsem boste zadovoljni poslovno, v tej smeri so nujni novi koraki in predvsem veliko samozavesti, ki pa vam ne bo problem.

C

Prižgite zeleno luč in stopite v akcijo. Naj vas ovire ki še jih podzavestno čutite ne ustavijo. Nove smeri (sobota), nova znanstva – prijatelji. Vse to vam bo dajalo pozitivno energijo in upanje, da boste končno tudi vi globoko zadihali. Tega vikenda se boste spomnili po določeni stvari, namreč naredili boste nekaj drugače kot do sedaj in posledično bodo stvari nepričakovano stekle. Objem ki ga boste deležni, bo govoril veliko več kot samo bežno znanstvo. Prepustite se in ne delajte načrtov, spontano naprej.

Facebook