fbpx

A

Pravila je potrebno upoštevati, dogovore tudi. Pomeni nekaj ste se dogovorili z vam drago osebo, sedaj pa znova prehitevate in želite rešitve takoj. V vikendu se umirite in prepustite. Potreben je čas in nikamor se ne mudi. Predlagam vam, da se raje lotite svojih odprtih zadev, ki jih morate poslovno speljati do točke kot si želite. Pojdite tudi med prijatelje in izbirajte teme, ki niso povezane s čustvi. Vse bo ob svojem času. Samo ne zapletajte svojih misli v negativni smeri.

B

Ponudba ki jo dobite med vikendom bo za vas presenečenje, namreč javi se vam nekdo s katerim sedaj niste bili ravno v stiku, še več med vama je prišlo do konflikta. Mogoče je da boste znova začeli neko staro čustveno zgodbo, ki si jo v sebi želite in vam ves čas ne da miru. Potrudite se, da razložite zakaj je do česa prišlo, predvsem kaj je bil vzrok. Vikend bo izpadel lep, predvsem pa bo prebudil v vas novo upanje.

C

Dovoliti morate sebi, da boste znova verjeli. Želje so ogromne v smeri čustev, dvomi tudi. V vikendu si vzemite čas za iskren razmislek kaj si želite v prihodnosti. Mogoče je da rešitev najdete v družbi osebe, ki vam toliko pomeni. Ne zapirajte se vase, pač pa delajte na kontaktih in pogovoru. Vse se bo rešilo v smeri kot si želite, vendar je potrebno tudi vam spremeniti razmišljanje. Nimate vsega prav, tako kot nima prav vsega tudi druga stran.

Facebook