fbpx

1

Še kako dobro se zavedate, da so pred vami zadnje priložnosti v smeri čustev, vendar na drugi strani čutite/veste, da boste tokrat zmagali. Ne dogaja se vam prvič, da ste ponovno na začetku, vendar boste z vašo vztrajnostjo postavljali svoja čustva tja kamor si želite, tudi če je to skrivnost. Dar energij v tem vikendu, bo pomembna prelomnica v novi priložnosti. Z nekom boste bližje kot kdaj koli v preteklosti, to je znak in potrditev, da ste na pravi poti.

2

Veselje bo prisotno, tako malo ste si želeli pa vendar bo to na vas naredilo poseben vtis. Komunikacija, klic ali sms sporočilo, bo pregnalo temne misli. Tudi srečanja so možna, ki ne bodo tako napeta kot so bila zadnje mesece. Mnogim med vami bo v tem vikendu jasno, kako slepi ste bili, namreč ves čas je bila oseba pred vami, vi pa si niste upali narediti koraka. Bil je samo korak. Sedaj razbremenitve, očitno korak naredi oseba nasproti vas.

3

Vedno ne morete ponavljati istih napak, tega bo imela oseba nasproti vas dovolj, to se bo pokazalo že v vikendu, ki je pred nami. Umirite se, zakaj ti strahovi brez potrebe? Pomembno je umiriti sebe, verjeti v občutke, ki so nakazani iz obeh strani. Zaupanje je temelj, čeprav še je neka preteklost odprta in potrebuje čas. Misli so v pravi smeri, poti se odpirajo, vendar je tudi vam potreben miselni preobrat, da ne bi zaprli neko pot – brez potrebe.

 

GRAL

 

Facebook