fbpx

1

Vikend ko se morate umirit, zbrati, saj ste zaradi čakanja in neke neodločnosti, postavljeni na stranski tir. Ne smilite se sebi, pač pa spremenite misli. Nekdo se odloči v vaši smeri, vendar je potrebno tudi pri sebi sprejeti spremembe in se umiriti. Energije bodo močne, zato jih izkoristite za to da zbistrite misli in se znova odločite, da si želite nadaljevanja. Ne spreminjajte cilja, spremenite svoje misli.

2

Polni novih načrtov, upali si boste znova vzpostaviti kontakt z nekom. Odgovor prihaja, presenečenje bo veliko, pa vendar ne pozabite vsebine konflikta ki je pripeljal do tega stanja. Ne ponavljajte starih napak v besedah, to si ne dovolite. Sreča še je tokrat zadnjič na vaši strani v smeri nadaljevanja. Občutki bodo dobri, uživajte v trenutkih, pa vendar naj vas znova ne zanese, namreč prehitevate, to o smeri, ki jih je potrebno prepustiti.

3

Vikend v katerem boste slišali tisto kar si želite. Sreča bo popolna, saj se vam odpirajo vrata preteklosti. Čustva bodo intenzivna, morali boste zbistriti misli. Dogajanje se bo prepletalo z neko sedanjostjo in preteklostjo. Popolno, da boste lahko tokrat svoje misli umirili in si priznali kaj želite. Jasen odgovor je preteklost. Začnite znova to pot, saj ni prvič, vendar jo tokrat dokončajte v smeri kot si želite. Uspelo vam bo.

 

GRAL

 

 

 

Facebook