fbpx

A

Priložnosti so pred vami že v tem vikendu. Spremembe v vaših mislih bodo očitne. Dobite sporočilo, ki bo imelo vsebino, ki ste jo želeli. Povezave v čustvih iz preteklosti se očitno prebujajo. Za vas je to velik preobrat, ki ga želite. Veliko ste razmišljali v tej smeri, sedaj je potrebno sprejeti nadaljevanje. Ne pogrevajte kaj je bilo, pač pa sledite prihodnosti. Močna volja vas je pripeljala do sem ko ste danes, sedaj to izkoristite za prihodnost.

B

Prav vsega ne morete rešiti v vikendu pred vami, vendar je pa jasno, da ne boste mirovali v smeri poslovnih korakov in posledično rešitev. Priložnosti pogovorov stojijo v smeri ljudi, s katerimi do sedaj niste mogli najti kontakta. Svojo plat zgodbe in željo boste sedaj imeli priložnost povedati. V tednu ki prihaja bo ta prenesena na pravi naslov. Dogajali se bodo povratki v smeri novih začetkov. Stoji vam poznana sredina iz katere ste odšli že pred meseci.

C

Veliko več lahko naredite kot mislite v tem trenutku. V kolikor potrebujete pomoč, si je potrebno to priznati in pomoč sprejeti. Velike spremembe vam stojijo, vendar glede na slabe izkušnje v smeri čustev se ne znajdete. Preobrat v vaših mislih je potreben. Iščite variante pomoči. Zaupajte kar boste nekje prebrali, namreč odločitev sprejmete še v pravem trenutku. Razpleti se bodo zgodili že ob sami odločitvi. Čustva bodo postavljena tja kamor ste želeli, pomoč pa je potrebna, da tako tudi ostane.

 

 

GRAL

Facebook