fbpx

A

Vikend bo delaven, še prekratek za urejanje vseh nalog ki jih imate v mislih. Lahko je da delate konkretno spremembo v hiši ali se pripravljate za popolnoma nove korake v poslovni smeri. Vsekakor ne boste utrujeni, čeprav boste polno zasedeni, namreč jasno vam je da je sedaj trenutek ko se v vašem življenju dogajajo velike prelomnice. Zamislili se boste kje ste bili še v začetku leta in kje ste sedaj. Zadovoljstva ne bo konca. Očitno je, da spremembe delujejo na vas pozitivno in srečno. Nadaljujte v takšnem tempu kot do sedaj in jesen bo za vas ena najlepših do sedaj.

B

Urejali boste čustvene smeri, namreč nikakor ne steče pogovor v smeri kot si želite. Vztrajajte pa vendar se izogibajte konfliktom. Nič ne gre na silo in tudi sedaj lahko s takšnim načinom naredite več slabega kot dobrega. Imejte v mislih kaj si želite in počakajte, zagotovo prihaja odločitev iz druge strani, vendar je žal potrebno urediti še zadnje podrobnosti. Čustva prihajajo očitno v vaše življenje skozi velika vrata, posledično tudi sreča. Dovolite energijam da uredijo še zadnje podrobnosti in verjemite, da bodo tokrat ugodni premiki v vaši smeri – Enakonočje po vikendu prinaša prve potrditve.

C

Potrebno je vikend izkoristiti zase. Preveč stvari se je nabralo in telo vam bo za mir zelo hvaležno. Razmislite kaj je potrebno spremeniti v svojem domu, namreč energije kot da stojijo in vam jemljejo že tako potrebno energijo. Predlagam vam popolno čistilno akcijo, znebite se vsega, tudi spominov, ki jih žal ne bo več nazaj. Priložnosti dajte novim osebam. Neobvezno druženje lahko prinesejo nova znanstva, ravno na mestu kje boste odložili staro kramo. Pomoč bo nenadna z globino, ki je najprej ne boste zaznali. Vendar počasi vam misli ne bodo dale miru. Začelo se bo tudi za vas – končno.

 

 

 

GRAL

 

 

 

 

Facebook