fbpx

A

Čutite, da se lahko zgodijo odgovori, katere pričakujete že v naslednjih dneh. Vikend bo poln energije, ki jo mnogi med vami še kako potrebujete. Pozitivno usmerite misli na čas ko so bila čustva v razcvetu, koraki do določene osebe nasproti vas odprti in želja ki je tukaj in zdaj v isti smeri. To čakate, to vam prihaja, tako iznenada kot je odšlo ali se je zapletlo. Veliko dela ste imeli sami s seboj, sedaj je potrebno to kar ste miselno naredili pri sebi, preklopiti v pogovore in pozitivne preobrate, ki vam v čustveni smeri stojijo – samo za vašo željo.

B

Prisluhnite sebi in ne delujte v nasprotju s svojimi željami. Bilo je naporno, oziroma dvomi in napor še traja, vendar zadnje dni ste zaznali, da je lahko vaše upanje še več kot upravičeno. Vaše želje imajo odprte poti, zaradi katerih ste pripravljeni tudi čakati, samo da bi dobili potrjeno od osebe nasproti vas. Potrditve bodo delne, saj je komunikacija šibka in jo je potrebno potencirati. Ne bojte se svojih občutkov in se odprite na poti za prihodnost. Vikend delajte na sebi, bodite aktivni in predvsem naredite še zadnje spremembe v vaših mislih. Postopoma se pot že odpira za nadaljevanje.

C

Blaginja v smeri financ ima prosto pot do vas, vendar je potrebno sedaj vaše aktivno sodelovanje. Pomeni nobena vaša želje se ne more ustvariti v kolikor ne boste stopili nasproti. Svoje možnosti boste prepoznali. Želeli si boste da vas nekdo pokliče iz preteklosti v smeri posla, vendar kot sem napisala ne čakajte, v kolikor imate željo naredite to vi sami. Strahovi so odveč, samo odločiti se je potrebno. Velike stvari in skrbi lahko zaprete še v mesecu maju, prav je da se tega zavedate in v vikendu, ki je pred vami naredite konkreten načrt.

 

 

GRAL

Facebook