fbpx

A
Prav počasi, vendar zagotovo ste začeli pravilno razmišljati, nekateri od vas ste besedo »jaz« spremenili v besedo »midva«, drugi ste na dobri poti, da to storite. Pred vami je vikend ko se vam ne bo nikamor mudilo, močan občutek v vas vam bo odgovarjal na vse vaše dvome, ki se bodo zagotovo še pojavljali. Občutek bo tako zelo jasen, da vam bo pognal energijo po celem telesu, mir se bo naselil v vas in volja katera vas pripelje do vaših izpolnitev – izpolnitev vaših želja, tako poslovnih kot na čustvenem področju. Odprti boste za vse prijatelje, znance, predvsem pa zase. Končno se zavedate, da se vse začne samo pri vas in v vaših mislih. Pogumno naprej.

B
Izraziti dvomi bodo počasi zvodeneli, to je prvi korak, da boste kljub preteklemu razmišljanju izzvali tisti »ČE«, ki se tako trdovratno drži v vas in zaradi njega stojite na mestu. Okoliščine še zagotovo niso dozorele za neko posebno akcijo, kar pa vas ne sme odvrniti od naslednjih korakov, ki jih imate v mislih in vam tudi vzbujajo največji strah. Kako se bo končalo? Če ne boste poskusili nikoli ne boste vedeli, zato je počasi čas da si upate. Pozabite pretekle izkušnje, sedaj zmorete, ne sprašujte se kdaj vam bo uspelo, ne razmišljajte samo vztrajajte in rezultat bo v prvem tednu meseca novembra. Morate priznat, da v tem trenutku je tudi vaše dihanje že lažje. Kaj ni to velik uspeh?

C

Ob koncu tedna vam ne bo več nič jasno. Marsikaj kar se je začelo obetavno, se bo nekako zaustavilo. Bodite brez skrbi, v tednu ki prihaja se bo začelo ponovno odpirati in zadovoljni boste. Med vikendom ne bodite črnogledi in nehajte delati vse samo na »zunaj«, če želite nekaj konkretnega morate delati na tem, da poglobite odnos. Možnosti imate vse. Razmišljali boste v dveh smereh in konec vikenda boste zagotovo vedeli kaj je prava smer. Dogodek v soboto razjasni vse. Možnost nenadnega srečanja je velika, zato predlagam da se odpravite od doma. Stopite korak iz “cone udobja” obrestovalo se bo. Energija se dviguje, tudi za vas.

 

 

 

GRAL

 

 

Facebook