fbpx

A

Vse kar lahko v tem vikendu naredite zase je da so vaše misli pozitivne in polne pozitivnega upanja, namreč dogajalo se bo vse kot ste pričakovali. V kolikor je nekdo bil nekako na distanci do vas, se zadeve ponovno prebudijo. Dogovori bodo v smeri partnerskih razmerij in ponovnih začetkov. Vikend izkoristite zase in se veselite novih zgodb že v tednu, ki prihaja. Zberite tudi dovolj poguma v sebi, kajti naslednji trije meseci pomenijo za vas življenjske preobrate, pozitivne seveda.

B

Vaše želje so tako blizu, pa vendar tako daleč. Vikend izkoristite zase, namreč potrebno je zbistriti misli, napori zadnjih tednov so z veliko mero vplivali na vas. Vaše želje se sicer izpolnjujejo pa vendar konec meseca februarja. Do takrat bo potrebno potrpljenje in najti mir v sebi. Nenadne klice v tem vikendu izkoristite za druženje s prijatelji, ne razpravljajte pa o svoji skrivnosti in želji, ki si jo tako želite. Je že res, da bi želeli povedati celemu svetu kaj si želite, vendar predlagam da modro molčite.

C

Vse se bo tudi med vikendom vrtelo v smeri posla in denarja, namreč posamezniki med vami bodo v tednu, ki prihaja urejali veliko denarno zadevo, ki se tiče tudi njihove eksistence v  prihodnje. Namreč očitno je da se preteklost posledično tudi zaradi tega zapira. Moč je potrebna zato se osredotočajte tudi na svoj počitek. Tisti ki pa so v preteklih 8 dneh rešili neko zadevo v smeri denarja pa se naj predajo čustvom, namreč možnosti bodo odprte v smeri nadaljevanja.

 

 

GRAL

 

Facebook