fbpx

A

Napetosti tega trenutka, oziroma zadnjih dni se bodo sprostile. Znova boste našli smisel za naslednji korak. Veliko počitka vam je potrebnega, zato je prav, da si dovolite  stanje brez intenzivnih misli. V tem trenutku ni rešitve za skrb ki je v vas, res pa je da boste dneve po vikendu izkoristili, da rešitev najdete. Moč zato vam bo dana. Nimate zaprtih poti, ne jemljite tako, vzemite to stanje kot sporočilo, da je bolje vse zadeve v tem trenutku samo opazovati iz varne razdalje.

B

Mnogim med vami se dogaja nova čustvena zgodba. Kar preveč dvomov je odprtih iz vaše strani, saj ste še nedolgo nazaj bili obrnjeni čustveno popolnoma v drugi smeri. Vedeti morate, da je preteklost zaprta. Bolje je tako in prav je, da že v vikendu, ki je pred vami ponudite priložnost nekomu, ki je očitno vztrajen. Čas je da se počutite dobro in razbremenjeno. Jasno je da se bo postopoma v vas aktivirala energija, pa tudi zaupanje. Morate se osredotočati na svojo srečo, do sedaj ste se žal samo razdajali.

C

Finance so v razcvetu in jasno je da boste miselno tudi med vikendom obremenjeni s tem. Vse kar vam prihaja je vam namenjeno. To je posledica vaših korakov in pomoči vaših znancev. Veliko ste naredili tega se lahko zavedate že sedaj v tem trenutku. Ne razmišljajte koliko truda je bilo potrebno, saj boste mnogi dokončno zapirali skrbi preteklosti. To vzemite kot največjo nagrado. Ničesar ne povezujte s časom, ta sedaj ni pomemben, to je za vami.

 

GRAL

Facebook