fbpx

A

Vikend katerega si boste zapomnili po nekem začetku. Očitno je da prestopate distanco v čustveni smeri. Komunikacija bo stekla v smeri kot si najbolj želite. Veliko ste naredili in očitno je, da še do konca meseca septembra stvari v smeri čustev postavljate na pravo – želeno mesto. Sedaj v tem vikendu je začetek – nadaljevanje. Sprostite se – dovolite si in ne poskušajte reševati problem osebe ki je nasproti vas. Vsak mora svojo preteklost zaključiti sam. Tudi vi.

B

Delavno bo. Lahko je da boste v tem vikendu pripravljali vse potrebno za vašo poslovno pot, ki se vam odpira ali bo pred vami ideja kaj narediti v tednu ki prihaja, da končno stopite na pot svojega posla in svojih financ. Misli naj bodo jasne, tudi počitek si privoščite, saj je ta več kot potreben za vas. Novi izzivi vas bo navdajali z veseljem in jasno vam bo da se odpirajo tedni ki vam prinašajo mir in stabilnost – predvsem v poslovnih smereh.

C

Ne iščite izgovorov, pač pa poslušajte svojo intuicijo in naredite točno to kar čutite. Čustvene smeri so namreč na križišču in v tem vikendu se lahko stvari razpletejo, le če ne boste stopali koraka nazaj. Umirite se in naredite korak, sprejmite povabilo, odpišite na sporočilo. Bodite iskreni, saj boste s tem prestopali vse prepreke in se dotaknili energij v smeri velikega preobrata. To je vaš čas, zato je prav da aktivirate vso energijo, da bodo želje izpolnjene v najkrajšem možnem času.

 

 

GRAL

Facebook