fbpx

A

Prijeten vikend bo, čeprav boste obremenjeni z delom ali pa ste si delo sami naložili z namenom, da odmislite ne ravno pozitivne čustvene smeri. Res je ni pravi čas za realizacijo želja v smeri čustev, namreč potrebno je pustiti času čas, vse tja do meseca Septembra ko bo čas za le-te. V domu tokrat naredite spremembe, naredite čistko, ki ste je nujno potrebni, namreč nabralo se je ogromno navlake, ne samo fizične, predvsem miselne. Popoln odklop predlagam. Čas za vaše misli in načrte za prihodnost.

B

Ni nujno, da boste med vikendom tam kjer si želite, vendar potrebno je potrpljenje, namreč v nekaj dneh naprej bodo premiki ravno v tej smeri. Nimate moči razmišljati zato je potrebno, da se ne osredotočate na nekaj, kar v tem trenutku ne morete rešiti.  Postavite sebe na prvo mesto, predvsem vaše zadeve povezane s poslom, te so nujno potrebne novih odločitev in sprememb, naredite načrt in jih realizirajte – pripravite teren. Izkoristite vikend, da sebe postavite na prvo mesto. To je v tem trenutku prioriteta.

C

Vse štima, lep vikend pred vami, namreč tako kot se boste počutili zadnje dni, se niste počutili že nekaj tednov. Energija se bo stopnjevala tudi v vikendu pred vami, očitno imate okoli sebe končno ljudi, ki ste si jih želeli. Druženje bo razumevanje se bo stopnjevalo, čustva so odprta – obojestransko med vami in nekom, postavite ego na stranski tir in se odprite, brez strahu in slabih misli. V tem trenutku vam niso potrebne. Osredotočajte se na pozitivne premike in jim sledite.

Facebook