fbpx

A

Vikend ki vas potegne iz osamljenosti s pomočjo energij, ki bodo prisotne. Mnogi ste nujno potrebni tega prestopa, saj ste se nekako osamili brez potrebe. Obrnite pogled v prihodnost in pustite pretekle slabe izkušnje za seboj. Jasno je da vam življenje namenja nove poti. Prisotne bodo že v tem vikendu, od vas pa je odvisno če jih boste sprejeli takoj, kar vam seveda predlagam. S tem premikom si boste namreč dali odgovore, da zaslužite veliko več kot ste dobili.

B

Delavno stresno, pa vendar vzporedno nekdo, ki vam je blizu. Mnogi med vami boste celo veseli, da vam ni potrebno biti doma, ker za vas v zadnjem obdobju nekdo pomeni veliko sprostitev in novost v vašem življenju. Vikend bo dober, zato je prav da se prepustite, predvsem pa ne delajte načrtov, ti bodo prišli kasneje. Trenutki v tem vikendu, bodo namreč tako intenzivni, da si boste želeli da trajajo.

C

Energije pripravljajo za vas posebno presenečenje v smeri nekega odgovora, lahko tudi klica, ki ga že nekaj časa pričakujete. V enem samem trenutku se bo energija dvignila na zavidljiv nivo, pred vami bo oseba s katero ste prekinili komunikacijo, lahko tudi stike. Prebudilo se bo vse kar je obstalo na točki preteklosti, brez razloga, vsaj vi ga niste vedeli. Preko pogovora boste vedeli vse odgovore in prihodnost bo dobila svoj okvir.

 

GRAL

 

Facebook