fbpx

A

Vikend pred vami bo očitno deloven, namreč veliko stvari se je nabralo kar morate zagotovo rešiti. Namreč tedni pred vami bodo poslovno očitno zelo pomembni. Spremembe premiki in realizacije v smeri vaših želja dobivajo na pomembnosti. Predlagam vam da bodite predvsem natančni pri listinah ki so pomembne za nadaljevanje, namreč založite lahko neko stvar ki jo boste potrebovali. Ne delajte vsega naenkrat ko začutite utrujenost se sprostite, namreč potrebno je tudi poslušati svoje telo.

B

Neko srečanje, ki si ga želite vam stoji že v tem vikendu, vendar vam predlagam da ne pričakujete že rešitev. Jasno je da se bodo čustvene pozicije počasi obračale v vaši smeri, vendar bodo potrebni pogovori. Klima med vama z osebo nasproti vas bo na pozitivni točki, zato lahko odpirate najbolj boleče teme, ne sodite tokrat poslušajte. Namreč jasno je da boste tokrat slišali prav, čeprav se ne morete strinjati, kar je jasno. Toleranca prinese uspeh.

C

Veliko ljudi bo okoli vas in prav pozitivne vibracije v vikendu ki prihaja. Druženje z ljudmi ki jih imate radi bodo vaše misli usmerjali vstran od vaših čustev, kar je samo dobro. Namreč stres zadnjih tednov je vplival na to da enostavno niste zmogli razmišljati o čem drugem. Nedelja bo dan, ko se z nekom srečate, bodite spontani in se distancirajte od problemov. Predlagam mirno druženje brez konfliktov, predvsem pa vprašajte kaj vas zanima.

 

GRAL

 

 

 

Facebook