fbpx

1

Ste na poti, ko boste morali pomiriti sebe, pa ne zaradi tega, ker se želja ne izpolni, pač pa zaradi zunanjih vplivov, ki jih ne gre sanirati čez noč. Prepustite se, ne povezujte ničesar s časom. Jasno je, da morate najti v sebi potrpljenje in samozavest za nadaljevanje. To kar čutite je prava smer.

2

Spoznali boste, da je problem v vas in vaših odločitvah, tudi če si ne priznate. Bodite dosledni in realni, saj vam oseba nasproti vas daje smernice, pa tudi dokaze. Sedenje na dveh stolih se ne bo obneslo. Potrebno bo sprejeti odločitev, katera smer je prava. Vprašanje je samo denar ali čustva?

3

Ustvarjali boste nove poti v smeri novega znanstva. Čutili boste, da niste navdušeni, kot ste bili nad nekom iz preteklosti. Ne primerjajte čustev, saj boste v novi smeri dobili veliko več, to kar zaslužite. Ne morete ravno trditi, da ste bili središče nekega sveta nekomu iz preteklosti. Vse se spreminja, tudi vaši občutki.

4

Nadaljujete nove začetke, ki na vas vplivajo razbremenilno po prelomnici, ki je bila na meji konca. Pomembno je sedaj nadaljevati in dvigovati energijo in intenzivna srečanja. Dobro vam gre, potrebno se je spomniti kje ste bili v novembru lanskega leta. Sedaj ste na stopnji popolnega preobrata. Lahko verjamete v nadaljevanje.

5

Prestavljate korak, ker vas je strah. Zavedate se ne kako malo bi bilo potrebno za nadaljevanje nekega odnosa. Vse kar ste do sedaj naredili je bilo premalo. Ob prvi zavrnitvi ste se ustavili, čeprav zavrnitev ni bila povedana v smeri prekinitev. Tudi skrivnost je potrebno graditi, postopoma. Naredite preobrat, če si želite nadaljevanja.

6

Mirno obdobje za vaša čustva. Pomembno bi bilo začutiti, da so vse poti odprte za vaju. Ne glede na prepreke, ki so prisotne, se lahko dogaja konkretno dobra zgodba za prihodnost. Res je potrebujete čas in čas vam daje rešitve. Vse je potrebno postopoma, saj so prisotne dve osebe, ki so del preteklosti. Začnite na tej točki.

 

GRAL

 

 

Facebook