fbpx

OVEN

Potrebno bo nadaljevati začeto. Mnogim so se namreč v preteklih tednih pokazali pozitivni premiki, zato je prav da ne stojite na mestu. Možnosti so ogromne, zato sledite svojim željam in postavljajte svoje misli v pozitivni smeri. Čustvena pot je odprta, razmerja, ki so bila pod vprašajem, lahko doživijo nadaljevanja in nove začetke. Poslovno je potrebno urediti še zadnje podrbnosti. Vaše obdobje, ki prihaja vam daje polno presenečenj v katerih je potrebno, da ste vi glavni igralec – igralka. Bodite samo to kar ste, vse ostalo vam sledi.

BIK

Neke informacije niso točne, k vam prihajajo razbremenitve ki vam odpirajo še tako zaprte poti. Mnogi imate na eni strani problem v smeri poslovnih poti in posledično finančne blaginje, zato boste te informacije lahko pozitivno uporabili zase in spremenili misli, saj se poti odpirajo na začetno točko. Očitno ste to zadnje tedne tudi želeli. Pomembno je, da ne kuhate zamere, pač pa se odločate stvari spraviti tja kjer so bile v preteklosti. Čustva so v tem trenutku v smeri nadaljevanja, mnogi ponovno stopite v kontakt z nekom.

DVOJČKA

Potrebno bo postaviti meje, saj zaradi svoje “sreče” ne morete preteklosti pustiti za seboj. Na mnoge dvojčke očitno zelo vpliva prisotnost Retrogradnega Merkurja, saj sprejemajo odločitve, ki so na nek način neodgovorne, seveda samo za vas.  Ne morete kupiti čustva in zato prodati svoje poslovno življenje – sebe svojo preteklost. Jasni znaki so prisotni in potrebno se je zaustaviti. To namreč ne vodi nikamor. Trenutna blaginja je prehodnega značaja in jasno je da ni povezana s prihodnostjo. Bodite pazljivi, da ne bo razočaranje preveliko. Temelje morate graditi svoje, ne da jih rušite zaradi nekoga.

RAK

Poslovni načrti so lahko upravičeno veliki, saj se poti odpirajo iz dneva v dan, vendar je potrebno da ne ponavljate starih napak. Preteklost v poslovnem smislu je jasno za vami, vam pa je potrebna doslednost, ki jo prinaša večja odgovornost, posledično tudi večji finančni prilivi. Vse zmorete to je jasno, tudi v smeri čustev ste na dobri poti. Novo znansvo, aktiviranje starih zgodb in pozitivnim nadaljevanjem so pred vami. Sedaj bo potrebno presoditi kam pravzaprav želite. Možnosti so odprte, problem so še vedno vaše misli. Boste končno naredili to kar si želite?

LEV

Sprejeli bodo vašo prošnjo, mnogi ste pred odločilnim korakom v smeri poslovnih poti. Potrebno je narediti spremembe in v teh spremembah ne smete pozabiti na svoje želje. Postavljali boste meje, povedali želje, pozitivni razpleti vam bodo dajali krila za naprej. Porabite višek energije za čustva. Vse je mogoče – prav vse. Ne dvomite v preteklost, še kako je mogoča. Jasno pa je da morate nastopiti odločno, čakanje sedaj ne pride v poštev. Skrivnosti, ki jih živite v smeri čustev bodo postala intenzivnejša. Zalotili se boste da si želite več.

DEVICA

Dobri ste do vseh okoli sebe, le do sebe ne. Rešiti se morate oklepov ali vzgoje, ki vam je bila dana v mladosti. Nič slabega ni v tej vzgoji, vendar je potrebno tudi vam odrasti in predvsem zaslužite srečo. Ne bodite na razpolago vsem okoli sebe, samo sebi ne, to vam jemlje energijo, da ne pišem o sreči, ki je ne živite sedaj. Res je, da za te spremembe potrebujete pogum, vendar je čas prišel že krepko čez rob za vaše odločitve v smeri sprememb. Že nekaj časa vam življenje kaže prave smeri, vi pa jih nikakor ne sprejmete. Naredite presek in se postavite na prvo mesto.

TEHTNICA

Poslovno je na vas, da se odločite. Mnoge tehtnice ste pred izredno priložnostjo končno postaviti svoje finančno stanje na pot kot si jo želite. Nemalo preglavic imate sicer v čustvenih smereh, saj še ni prišlo do odločitve, ki ste si jo želeli, vendar sedaj v tednu ki je pred vami bo potrebno čustva postaviti na stranski tir. Pomembni ste vi in vaša kariera, čeprav imate občutek, da so vam čustva vzela vso energijo. Pomembno je, da spremenite misli, saj želite narediti nekaj na silo. Ne da se ne bo zgodilo, ni še pravi čas za premike, zato to spoštujte in se lotite svojih želja.

ŠKORPIJON

Vse kar sedaj prihaja na pot, tudi v smeri negativnih informacij, sprejmite kot resnico. Soočajte se z stanjem in ne gradite neke poti, ki dejansko niso namenjene za vas. Mnogim škorpijonom je njihovo čustveno življenje doživelo premik, ki ga niso pričakovali. Lahko so tudi naredile to vaše misli, ki so bila v pričakovanjih večja, kot je bila realna slika. Ta ostaja. Razmislite kaj vam je potrebno in kaj zagotovo več ne. Priznajte si, da ste znova gradili po nekih starih vzorcih. Odločitve morajo biti jasne, tudi v smeri da nekdo ne bo sprejel odločitve, vendar vi imate pot odprto naprej.

STRELEC

Pomembno je sedaj v tem tednu čustva spraviti v smer premika. Oživeti stare komunikacije in predvsem ne delati korakov nazaj, oziroma odmikov. Veliko je odvisno od vas, čeprav si želite, da bi vas nasprotna stran vsaj malo razbremenila. Naj vam ne bo nič težko, razbremenitve iz druge strani prihajajo. Lotite se že v ponedeljek, znova pošljite sporočilo, izrazite željo in posledično tako odprite komunikacijo. Vse bo tako kot mora biti, ne pozabite pa da gre za prihodnost, da gre za razmerje, ki si ga želite na drugačen način kot do sedaj.

KOZOROG

Napredek bo bistveno večji kot ste pričakovali. To vam bo dalo novih moči in predvsem upanje, da bo v kratkem v smeri čustev kot si želite. Prelomnica je očitno za vami in je v fazi pozitivnih preobratov. Sedaj morate verjeti, brez dvomov in negativnih misli. Videli boste kako z lahkoto lahko steče komunikacija, samo če ste iskreni, ne samo vi obe strani. Pomemben teden za vas, saj boste spoznali tudi svoje napake, spremenite to, saj posledično delate samo sebi slabo. Finančni priliv bo pika na i tega tedna.

VODNAR

Sedaj pustite za seboj vse kar vas je obremenjevalo v preteklosti, čeprav še v tem trenutku ne morete razumeti odmika osebe nasproti vas. Stopite korak nazaj, namreč s pritiski iz vaše strani, lahko to razmerje doživi prelomnico iz katere boste težko našli nadaljevanje. Nujno je da ohranite komunikacijo in to kar vi mislite ne poveste na glas. Prevelika kritika bi dala posledičen odmik, zato je potrebno drugače. Peljite mirne pogovore, tudi če boste imeli na koncu jezika, da ste nekaj zvedeli. O tem se boste pogovarjali aprila. Nepomembno je v tem trenutku.

RIBI

Zavedajte se, da morate tudi vi narediti v sebi spremembe, čeprav verjamem, da jih že delate, vendar se ne dotikate bistvenega. Namreč ne bodo vam vsi sledili, če ne boste govorili o tem. Ne dovolite si, da bi bilo ljudem zraven vas neugodno, saj se vam bodo odmaknili, to pa zato ker niste dovolj odkriti do njih. Vaši vzponi so jasni, vendar jih delajte v popolnosti, ne puščajte starih stvari odprtih, ampak poskušajte vse reševati v celoti. Prav je da ste vi na prvem mestu, vendar vi si želite tudi nekoga zraven sebe, pomeni v tej smeri se ne zapirajte vase, samo zato ker ste postavili sebe na prvo

Facebook