fbpx

OVEN

Tako pogumni ko boste v tednu, ki prihaja niste bili že kar lep čas. Čutili boste, da ste na velikem pragu še večjih sprememb, ki bodo na nek način tudi presenečenja. Dogajale se bodo stvari, katere ste vi miselno postavili popolnoma drugače kot se bodo dogajale, namreč niste predvideli, da vam bodo energije tako naklonjene. V začetku tedna naredite prvi korak v smeri posla, ki je lahko tudi nadaljevanje nekega projekta. Vzporedno pa čustvene potrditve, ki vas bodo presenetile.

BIK

Da nič ni nemogoče boste vedeli po pogovoru z osebo, ki vam je lahko nadrejena ali samo naveza nekega novega poslovnega koraka. Možnosti se odpirajo v smeri sprememb poslovnih poti ali potrditev, ki jih čakate vsaj 6 – 8 mesecev. Realizacije kažejo že do konca letošnjega leta. Samozavest se bo upravičeno dvigovala  in zamislili se boste, zakaj vam ne bi uspelo tudi v čustveni smeri. Pravo razmišljanje, ki bo prisotno prinese tudi premik v tej smeri.

DVOJČKA

Poslovne poti so na udaru, naredili boste to česar ste se v začetku leta še izmikali, čeprav ste vedeli da so spremembe nujne. Vsi premiki so verižni pri vašem znamenju, pomeni da so popolne spremembe poslovnega značaja že tukaj, popoln preobrat pa stoji tudi v smeri čustev, čeprav si tega očitno še ne želite priznati. Ste na poti nekih vmesnih razmerij, ki vam odpirajo vrata, do tiste prave osebe, ki v tem trenutku zagotovo še ni zraven vas. To kar živite sedaj se razpoči kot “milni mehurček”.

RAK

Želje, ki so prisotne zadnje leto, se pa dotikajo želja o spremembi doma so na pragu vaših odločitev – predvsem realizacije. Četrtek je dan ko dobite tako želeno informacijo, posameznikom o priložnosti novega doma, ki vam bo pisan na kožo, spet drugim rakom pa poslovna priložnost, ki jih iz preteklosti postavi v prihodnost. Dvignite kriterije, naj vam ne bo nič nedosegljivo, dvomiti je sedaj odveč, namreč uspe vam veliki življenjski preobrat. Zasluženo.

LEV

Ne bodite pristranski, ampak poglejte realno dogajanje okoli sebe. Potrebno je narediti red in se ne skrivati pod “masko”. V iskrenosti je rešitev, saj bo resnica zagotovo prišla za vami, ko bo to najmanj potrebno. Bodite podpora v svojem partnerstvu, vendar se iz oči v oči pogovorite iskreno, brez preprek. Vse rešitve so na dlani, le če boste sedaj v tem trenutku postavili stvari kot morajo biti.

DEVICA

Veliko se vam obeta v smeri poslovnih poti, res pa je da ni nujno da boste popolnoma zadovoljni, saj si nekako niste želeli sprememb. Vplivi tretjih oseb bodo presegali vsako mejo in ne boste dovolili, da prestopijo mejo osebno vašega dela. Pripravljeni boste stopiti korak nazaj in pustiti vse za seboj, saj se na takšen nivo ne boste spuščali. Mogoče boste v teh informacijah tudi zaznali, da je potrebno narediti novi korak v novi smeri.

TEHTNICA

Sprijazniti se vam ni potrebno z nastalo situacijo v čustveni smeri, saj je posledica vašega načina komunikacije in odločitev. Jasno je da niste dali vsega od sebe in da ste naredili premalo. Predlagam vam, da dokler še je ta čas možen sprejmete odločitev v smeri srca. Vse vam je več kot jasno, kaj čutite in kaj želite od druge strani, vendar je potrebno ponovno s pogovorom izraziti svoje želje in si odpreti pot.

ŠKORPIJON

Nadaljujte s to pozitivno energijo, ki tudi vas na nek način plaši. Poti, ki se vam odpirajo v prihodnosti so vse prej kot male in nepomembne, zato so tudi občutki zmedeni in posledična utrujenost ki je prisotna daje jasne znake da ste do sedaj blokirali sebe, zaradi preteklosti. Briga vas kaj je bilo, osredotočajte se na prihodnost, ki vam daje možnosti popolnih sprememb, ki jih nenazadnje zaslužite. Čakali ste dolgo na njih.

STRELEC

Postavili se boste zase in začudeni boste na odziv okolice, ki bo vse prej kot negativen. Zakaj ste tako dolgo čakali, veste samo vi. Sedaj je vaš čas, nadaljujte odločno korake naprej. Naj vas ne briga mnenje drugih, tudi če svoje življenje postavljate popolnoma na glavo. Ta pot je vaša, te poti si želite. Že v začetku tedna se lotite zadev, ki so nujne v smeri uradnih poti, vse ostalo, tudi čustva posledično sledijo. Preobrati bodo popolni.

KOZOROG

V kolikor ste še nekaj dni nazaj bili razočarani nad odzivom nekoga, sedaj dobiva ta zgodba tisto vsebino, ki so jo želite v smeri čustev – intime ali samo druženj. Počutje z nekom bo iz dneva v dan dobivalo na vsebini in ne bo vas malo takih, kateri boste začeli razmišljati, da se vam čustveno pravzaprav odpira prihodnost. Sprejmite te poti, določite sebi cilje, katerih realizacije si želite že do konca leta 2019.

VODNAR

Nekdo se vam je predstavil v negativni luči, sedaj bo ravno ta oseba dajala popolnoma drugačen vtis in priznati si boste morali, da niste imuni na dogajanje. Sledite druženju, ki se je komaj začelo ali pa je zgodba z staro – novim začetkom. Velik korak bo potreben, zgraditi popolno zaupanje, ki je bilo izgubljeno ali pa ste bili samo v miselni zmoti. Namreč srečanja s sorodnimi dušami so odprta. To kar ste tako želeli je pred vami. Čustvena stabilnost.

RIBI

Veliko rib je pred novimi projekti, pomeni posamezniki tega znamenja boste znali izkoristiti priložnosti, ki so na poti do vas v smeri posla. Tisti drugi, ki najdete še vedno v vsem težavo in samo čakate, pa boste morali razmisliti, kaj si želite, predvsem pa si priznati, da nimate vi vedno vsega prav. Poskrbite da zaživite v smeri vaših želja, namreč teden ki je pred vami prinaša uspeh samo pogumnim.

 

 

GRAL

 

Facebook