fbpx

OVEN

Teden v katerem prestopate neko prepreko v smeri čustev. Ugodne energije vam spreminjajo misli in v kolikor ste še do sedaj vztrajali pri svojem in s tem delali prepreke sebi in osebi, ki si jo želite v prihodnosti, se to zagotovo spremeni. Pomembno bo da se odprete, tega do sedaj niste zmogli, čeprav ste želeli. Preobrati bodo ogromni. Vsi dvomi odhajajo – aktivacija čustvenih smeri je jasna za prihodnost.

BIK

Potrebujete samo nekaj dni za razmislek in sprejeli boste odločitev v smeri poslovnih zadev. Veliko vas bo takih, ki si boste odpirali poslovne korake, s tem pa boste posledično spremenili ali stabilizirali osebno življenje – čustva. Finance ne bodo več izgovor, da nekaj ne zmorete. Bodite precizni v svojih željah, saj se vam bodo s pravim korakom odpirale vse poti vašega življenja, ena za drugo.

DVOJČKA

Preslišali boste vsa opozorila, ki vam daje vaša intuicija in vztrajali naprej v neki zgodbi, ki je iz dneva v dan čustveno napornejša. Potrebno se je ustaviti in se soočiti z dejanskim stanjem. Namreč če tega ne storite, sedaj dokler še je čas, boste v nekaj mesecih prisiljeni sprejeti radikalne ukrepe. Partnerstvo se gradi, začetki so lepi, vendar je nujna sinhronizacija, te pa sedaj enostavno ni. Priznajte si in odprite pogovor.

RAK

Vaše ideje bodo obrodile sadove. Vse kar imate v mislih speljati bo sedaj pravi čas, da naredite prve korake. Okoli vas so ljudje, ki so del vaše prihodnosti, vse ostalo se je v preteklih tednih že poslovilo. Polni energije boste – upravičeno. Vaše smeri in misli so v prihodnosti trdno postavljene na novih temeljih. Tudi čustva se dogajajo, vendar si sedaj še ne boste vzeli časa v tej smeri. Bodite vseeno malo bolj tolerantni.

LEV

Pustili boste za seboj neke težave v smeri čustev in se boste osredotočali predvsem na poslovne korake. Postavili ste sebe na prvo mesto in vaši koraki bodo potrdili to, da mislite resno. Ponudbe je potrebno pretehtati in sprejeti, čeprav boste v sebi občutili še vedno dvome, če boste zmogli. Nič vam ne more preprečiti, da doživite svojo osebno zmago in da končno zaprete finančne prepreke iz preteklosti.

DEVICA

Ni vam potrebna osamljenost, nenazadnje ste se sami odločili v smeri da ne boste naredili sprememb. Kompenzacije vam ne bodo šle več na roko. Čustvene pozicije imate na dlani, vendar odločitve ne boste sprejeli. Nekako ne zmorete dovolj poguma, čeprav je nezadovoljstvo v tej smeri več kot očitno. Jasno je da so odločitve vaše, vendar je vaše tudi osebno življenje, ki je daleč od zadovoljstva. Še je čas, da razmislite o novem koraku.

TEHTNICA

Zadovoljni boste, saj bo vas veliko naredilo konkreten poslovni korak, ali spremembo. Bodite pozorni na vse ponudbe, ki vam prihajajo. Med vsemi je tudi pot vaše prihodnosti. Ravnajte se tokrat po razumu, neke stvari morate poslovno spremeniti. Zakaj se ne bi odločali za konkretno spremembo, ki vam prihaja. Čustveno boste imeli občutek, da se zadeve premikajo na bolje počasi, vendar se, zato vztrajajte naprej.

ŠKORPIJON

Zadnji dnevi so za vas precej stresni, pa ne v negativnem smislu. Očitno je da vam življenje končno ponuja, to kar zaslužite in vi ste kljub dvomom, ki so še prisotni pripravljeni. Novi koraki, finančni prilivi bodo po vaših trenutnih odločitvah, ki jih boste sprejeli v tednu ki prihaja, prinašali v vaše življenje stabilnost za daljšo prihodnost. Izziv je velik, vendar naj bodo vaše želje še večje. To je recept za uspeh.

STRELEC

Želeli boste še en pogovor v smeri čustev in tega boste tudi dobili. Bodite osredotočeni samo na prihodnost, ne na dogajanje iz preteklosti. Spremenili boste način razmišljanja in se v sebi odločili, da ste pripravljeni počakati na neko odločitev. Potrebujete samo čas, pot je prava. Vaša toleranca in novi način razmišljanja prestopa vse prepreke. Čutili boste, da imate z nekom prihodnost, to vam bo odprlo vso energijo ki je še v tem trenutku v blokadi.

KOZOROG

Prisluhnite nekomu kaj vam želi povedati in ne vztrajajte v nedogled v svojih odločitvah, ki so kot sami veste odločitve iz trme ali ega. Vse poti imate odprte, zato je potrebno spremeniti misli v čustveni smeri. Sedaj ko ste tako daleč, vam to zagotovo ni potrebno. Poslovno so stvari stabilne, zadovoljni ste, pomeni da v tednu ki prihaja naredite spremembe v čustveni smeri da sprostite blokade in nadaljujete pot v prihodnost.

VODNAR

Vse kar ste si zadali se realizira, vendar je potrebno stvari delati postopoma. Ne mešajte čustev in posla, ločite to in rešujte poti vsako za sebe. Potreben je čas in vsega naenkrat ne more prestaviti nihče. Bodite pozorni tudi na bližnje prijatelje, namreč neki komentar vas bo zmotil, ne dogaja se to prvič, zato boste začeli upravičeno dvomiti v nekoga. Vse ni prijateljstvo!

RIBI

Dodajte sebi vrednost in se soočite s čustvi. Jasno je da mnogi dobite premalo, zaslužite si več, vendar bo pot odločitev tudi v tem tednu zaprta za vas, saj ste še vedno polni misli in želja z osebo iz preteklosti. Želje ostajajo v tej smeri. Nadaljevanja stojijo, kljub trenutnim blokadam, zato vas naj ne skrbi, vendar če dobite dovolj, to pa je odločitev s katero se bo nujno soočiti v naslednjih tednih.

 

 

 

GRAL

Facebook