fbpx

OVEN

Veliko opravka boste imeli sami s seboj, skoraj malo preveč v kolikor bo vaše razmišljanje povezano z nepotrebnimi dvomi. Vaš čas je zagotovo tukaj in v tem trenutku je potrebno zbrati vso samozavest, ki jo premorete. Odpirajo se vrata, tako na čustvenem kot poslovnem področju, pa ne samo odpirajo, realizacija je tukaj. Predlagam da si ne postavljate mej ampak prepustite, naj se vam končno zgodi kar zaslužite.

BIK

Odmislite svoje dvome, ki so na trenutke moteči in vas postavljajo na točko, kjer si zagotovo več ne želite biti. V bistvu sploh ne bi imeli problemov v kolikor bi znali spreminjati svoje misli, ki so negativne predvsem zaradi preteklosti. Čustveno naredite odločilen korak in ne dvomite v vaše občutke, čustva so tukaj ne tehtajte, pač pa si na glas priznajte to kar razmišljate globoko v sebi.

DVOJČKA

Priložnosti bo veliko, vi pa boste kljub vsemu razmišljali, samo o eni, ki ni priložnost ampak del preteklosti. Potrebe po slabi volji naj ne bi imeli, ampak problem se pojavi ko  gre nekaj mimo vaših načrtov ali želja. S takšnim razmišljanjem si jemljete preveč energije in to zagotovo ni dobro za vas. Zavedajte se, da se vaša čustva – partnerski odnos – stabilnost odpirajo do meseca Aprila, do takrat pa je jasno, da lahko pričakujete prepreke.

RAK

Se boste končno pohvalili ali boste še naprej točili solze za katere še sami prav dobro ne veste zakaj “tečejo”. Rezultati, ki se kažejo okoli vas so jasni! Ni je stvari poslovnega značaja, ki je ne bi vi zmogli, je pa res da morate biti dobesedno “prisiljeni” v to drugače se ne premaknete.  Raje čakate, jočete, ste žalostni?! Sestavite se teden čustev novih simpatij in znanstev je pred vami, dokažite tudi v tej smeri, da zmorete. Presenečeni boste.

LEV

Simpatija pred vami, ki bo pognala kri po žilah, velika možnost je da se srečate nenadoma v poslovnih smereh, možno pa je tudi, da se pojavi nekdo, ki ste ga leta nazaj že odmislili  (2019). Zmedenost v vas, bo dala jasno vedeti, da niste imuni na to osebo, zato vam predlagam, da to tudi odprto pokažete. Zanimivo je, da bo vaše poslovno življenje dobilo svežo energijo, predvsem zaradi čustev, pomeni poslovno čustvena relacija z roko v roki.

DEVICA

Dve nalogi ali dve želji se vam odpirata v tednu, ki prihaja. Očitno je namreč da ste usmerjeni v poslovne zadeve, ki še vam ne uspevajo kot bi si želeli, pa vendar vaša vztrajnost prinaša rezultate ravno v tednu ki prihaja. Nekomu boste dokazali, da je bil v zmoti, ne bo pa to iz vaše strani kritika ampak hudomušnost. Čustva ste postavili na stranski tir, potlačili v sebi in v tem trenutku se nimate namena ukvarjati z njimi.

TEHTNICA

Na pot vam bodo prihajale neke stare zamere, katerih se vi v bistvu niti ne zavedate, koliko so tehtne bo prinesel neugoden pogovor, po katerem si boste morali priznati, da niste imeli prav. Želeli si boste napako popraviti, vendar nasprotna stran ne bo želela popravkov, ampak prekinitev nekega poslovnega odnosa. Ni važna čigava je krivda, jasno je da vsako sodelovanje pač ne obrodi sadov. Našli boste pozitivno zavetje v svojem partnerju, tudi to je nekaj.

ŠKORPIJON

Okolica bo prijazna do vas, vi pa si boste želeli prijaznosti in razumevanja samo od določene osebe. Ne razmišljajte negativno, še manj pa z občutkom lastne krivde, namreč očitno je, da vam čustva ne dajejo tisto kar ste pričakovali. Potrebno je razmisliti kako naprej, namreč vse manj tolerantni boste in jasno se boste zavedali, da vas določena relacija ne dela srečne. Ni konec sveta, samo potrebno bo stopiti korak v novo zgodbo.

STRELEC

Višek energije boste usmerjali v čustva, tajna srečanja vam bodo izziv, namreč v razcvetu je neko novo znanstvo, ki v vas vzbuja nore – nove občutke strasti in samopotrditve. Prepustite se tem občutkom in ne razmišljajte kaj bo. Živite trenutek, namreč priložnost ki vam je dana ima vse možnosti preživetja tudi v prihodnosti. Občutke, ki jih v tem trenutku nosite v sebi ne boste želeli izgubiti. Prav je tako.

KOZOROG

Predlagam vam, da v kolikor imate silno željo po  spremembah na poslovni poti, dobro pretehtajte obe smeri. Razmišljajte o tem kaj vam te dve poti prinašata, predvsem boljšega kot do sedaj. V kolikor se bi želeli nekoga znebiti in delate korake samo zaradi tega, raje počakajte, namreč lahko se vam enak problem pojavi tudi na novi poti v novi osebi. V kolikor je želja karierne narave pa predlagam pogumen korak. Izpolnite si to željo – odprta pot vam stoji.

VODNAR

Priložnost bo samo ena in to boste s pridom izkoristili. Ne bodo vas zaustavljala nepomembna vprašanja kot je bilo to značilno za vas v preteklosti. Na svoje začudenje boste miselno razbremenjeni in pripravljeni na premik, ki ne bo ravno mali, namreč priložnost daje konkretne spremembe ali v smeri doma, selitve, partnerja in predvsem v smeri blaginje. To je priložnost ki ste si jo namreč ves čas želeli – v sebi.

RIBI

Sedaj ni čas ponovnega razmišljanja in razglabljanja o zadevah ki ste jih pretehtali že veliko krat. Predlagam vam da vendar tokrat naredite to česa vas je bilo najbolj strah, ne glede na dvome ki so še  vedno v vas. Če ne boste poskusili ne boste vedeli. Zakaj mislite, da še vedno niste na vrsti, da za vas ni sreče in srečnih zaključkov, možno je namreč, da so priložnosti že nekaj časa pred vami, pa jih vi ne znate sprejeti. Stopite iz cone udobja!

 

GRAL

 

 

Facebook