fbpx

OVEN

Želeli si boste bližine in strasti, takšna povezanost bo nujna za vas v tednu ki prihaja. Ravno takšen način razmišljanja vam bo dajal energijo in odpiral poti. Odmislite vse dvome in se samo prepustite. Pravi čas je za zaključek poslovnih zadev, katere že nekaj časa dajete na prvo mesto. Možni so tudi neki novi koraki, katere si želite že nekaj časa. Eden boljših tednov za vas, pa vendar bo prisoten pozitiven stres, vendar bo pravi objem prisoten, ki bo pozdravil tudi to.

BIK

Velike možnosti za samske bike je, da se pojavi končno nekdo, ki pa prihaja na pot zaradi vas osebno.  V kolikor ste še teden dni nazaj nemočno opazovali svojo preteklost ali prihodnost, doživite v tednu ki prihaja preobrat v pozitivni smeri. Biki v vezah bodo svoje relacije še poglobili. Lepo vam bo, vse bo teklo spontano. Poslovne zadeve boste delali rutinsko, brez večje nervoze. Prestopali boste vsako prepreko, ki vam je poslovno na poti. Čas je za aktivacijo čustev.

DVOJČKA

Potrpežljivost in toleranca naj bosta vodilo tega tedna, namreč dogajalo se bo precej stvari, ki vam bodo, oziroma vam že nekaj časa parajo živce. S prepiri in izpadi, enostavno ne boste prišli nikamor. Stopite korak nazaj in dovolite, da druga stran pove ali pokaže kaj si želi.  Mogoče je da boste začeli razmišljati o novi poti, vendar ta pot ne pomeni nove osebe, ampak spremembo načina komunikacije in predvsem misli. Dvomi morajo vstran. Poslovno se bodo počasi stvari premaknile v vaši smeri, počasi zato, ker še ni konkretnega koraka z vaše strani.

RAK

Vaše čustveno življenje vas bo zabavalo, saj enostavno ne boste priznavali konkurence, katera vam je na poti. Upravičeno se boste iz srca nasmejali nad odločitvijo nekoga. Vzporedno vam stoji čisto novo znanstvo, katero vas bo za trenutek zmedlo, seveda z razlogom, saj je možno, da v vaše življenje stopi popolnoma nova oseba. Nekdo ki bo mu mar. Kaj ni že čas? Postavite meje in se zavedajte kaj zaslužite in kaj se mora spremeniti. Cenite sebe in smeri se bodo znašle na poti vaše prihodnosti.

LEV

Vaše ljubezenske želje so velike, vendar potreben bo čas. Ne delujte v smislu zdaj – takoj, ker s tem ne dosežete ničesar. Močne želje prestavite v marec 2021 in se neobvezno družite, naj vam bo predhodna strast trenutno dovolj.  Počasi gradite in se prepustite. Poslovni pogovori bodo v zastoju, to vas bo delalo malo nervozne, vendar predlagam, da tega ne pokažete, osredotočajte se na cilj in vztrajajte. Ne iščite izgovorov v osebah, ki so avtoritete, pač pa jim poskušajte slediti.

DEVICA

Sumljivo vam bo čustveno dogajanje okoli vas, namreč dobili boste konkurenco, kar pa sploh ne marate. Vzemite konkurenco resno, saj tokrat hodite po zelo nestabilni poti. V kolikor boste delovali samozavestno, da vam nihče nič ne more, se lahko zgodi tudi konec. Ne bodite trmasti, ker tokrat lahko resnično izgubite. Ne dovolite si, da padete v staro otopelost, naredite nekaj drugače. Pomembno je, da začnete vlagati svojo energijo v razmerje, sedaj vam je vse samoumevno, mogoče je samoumevno tudi osebi nasproti vas.

TEHTNICA

Vezani predstavniki tega znamenja boste naredili vse, da stabilizirate odnos, želeli boste svojega partnerja in toplino, želeli boste stabilnost, vsekakor vam za tem načinom razmišljanja stoji uspeh. Vztrajajte – uspeh je tukaj in zdaj! Samske tehtnice začnite končno verjeti, da se tudi vam lahko dogajajo pozitivne smeri. Poslovno boste preko čustev našli svojo pot. Pomaga vam lahko nekdo kjer je vaše srce. Pomeni se je potrebno odpreti in predvsem zaupati. Presenečeni boste – pozitivno.

ŠKORPIJON

Ne delujte nedosegljivo na zunaj saj bi vas lahko nasprotna stran narobe razumela. Škorpijonom se bodo zagotovo dogajala čustva tako samskim kot vezanim, pa tudi tistim ki so pred kratkim naredili rez nad preteklostjo. Predlagam da se odprete, verjemite v svoje občutke in poslušajte svojo intuicijo. Pozabite preteklost in slabe izkušnje in pogumno zazrite v prihodnost. Pozitiven teden pred vami, predvsem boste začeli delovati, kar je nujno potrebno. Ti premiki vam bodo dali novih priložnosti.

STRELEC

Želeli si boste diskretnosti v čustvenem življenju, možni so tudi trikotniki, ki bodo diskretnost zahtevali. Znašli se boste na poteh katerih niste navajeni. Prikrito dogajanje vam ne bo ravno godilo, vendar trenutno kaj večje izbire nimate. Ves čas boste razmišljali, da morate nekaj spremeniti, čutili boste da ste močni dovolj. Prav imate, pa vendar se najprej lotite sebe, to je pomembno za vašo energijo in moč. Ne morete namreč zahtevati sprememb od nekoga, sami pa stojite na mestu. Začnite pri sebi, vse ostalo vam sledi.

KOZOROG

Potrebni boste bližine, ki vam bo dajala varnost. Vezani kozorogi bodo v partnerju našli ves svoj svet, ki ga trenutno potrebujejo, samski posamezniki tega znamenja pa se bodo tolažili tudi z avanturami in ne bodo želeli razmišljati kako bo, ampak bodo živeli za trenutek. Prava odločitev je zagotovo ta da priložnosti obrnete v prihodnost.  Poslovno mirno, pa vendar prihajajo dobre novice za vašo poslovno željo. Mogoče je da se pogovorite z nekom o napredovanju ali celo menjavi poslovnih poti.

VODNAR

Tako kot boste v tem tednu prepričani v svoja čustva, niste bili zadnje mesece nikoli. Spontano boste delovali s srcem in rezultati zagotovo ne bodo izostali. Počutili se boste kot da ste na krilih nekoga in nič vam ne bo pretežko. Pozitivne energije vam prinašajo uspeh, pogum ki bo v vas naredil končni rezultat še lepši od pričakovanega. Ostajate z osebo, ki vam pomeni veliko in je vezana na preteklost. Nadaljevanja po prelomnicah, najdejo pot začetka, to kar ste pravzaprav želeli.

RIBI

Kamor se boste obrnili boste zagledali priložnost zase, tako čustvenega značaja, kot poslovnega. Predlagam vam da odprete oči in naredite sebi uslugo, ne stojte na mestu, delajte korake in si upajte. Prepreke ne glejte kot prepreke, ampak se soočite z njimi. Končno dosežete nekaj kar vam že nekaj časa dela dvom in skrbi. Nehali boste dvomiti v čustva, saj boste spremenili misli in odgnali dvome. Neko stanovanjsko odločitev ali odločitev v smeri nepremičnine, boste sprejeli po občutku, poslušajte se.

 

 

GRAL

 

Facebook