fbpx

OVEN

Priložnosti v tednu ki prihaja, ne bo malo pa vendar boste vi še vedno previdni. Razmišljanje bo v smeri poslovnih zadev, ki bi jih želeli nekako dokončati. Čustveno se vam tako odpirajo vse poti in vprašanje časa je kdaj naredite veliko spremembo, ki si jo želite. Posamezniki tega znamenja, ste korak pred selitvijo oziroma velikim korakom povezanim s prihodnostjo. Srečni boste, čeprav nekdo iz preteklosti ne bo, pa vendar to več ni vaša stvar. Preteklost ostaja za vami.

BIK

Pričakovano se izpolnjuje. Predvsem na čustvenem področju boste pozitivno presenečeni, saj se zadeve premikajo še hitreje kot ste pričakovali. Lahko se zgodi, da boste tudi v zadregi, saj vi očitno ne boste nastopali tako odločno kot druga stran. Nič zato, važno je da ste končno na pravi poti in lahko upate na najboljše. Nesporazum povezan s poslom se reši ugodno za vas. Pripravite se na povečanje obsega dela.

DVOJČKA

Čas ki vam je enostavno naklonjen! Cveteli boste in prav nič vam ne bo težko. Tako kot ste zadovoljni sedaj sami s seboj niste bili že vse preteklega leta. Izredni rezultati, kar se tiče poslovnih korakov in posledično dela na sebi. Zadnji čas se očitno zraven vas samo ljudje, s katerimi imate enako razmišljanje. Preteklost vas več ne bremeni, to je najbolj pomemben podatek za vašo dušo. Pot prihodnosti je odprta.

RAK

Vsak dan imate novo željo, pa še stare niste spravili do realizacije. Kaj se dogaja z vami? Predlagam vam da odložite masko in se lotite čustvenih smeri, ki si jih tako želite. Namreč nesporno je da priložnost imate, vendar opozarjam da tokrat ne delajte z egom. Predlagam vam da se pogovorite, izrazite svoje želje, potem pa ne kuhajte več zamere na skrivaj, ne podcenjujte občutkov nasprotne strani. Spremenite misli.

LEV

Poslovno ste na vrhuncu! Pomeni da posamezniki tega znamenja zagotovo že v tednu ki prihaja dosežejo – veliko stvar, povezano z vašimi načrti, končno se odpira posel, pa tudi finančni prilivi. Ponosni boste nase, saj je očitno, da ste poslovno pot zgradili sami. Levi, ki so pa na prelomnici, saj se je poslovno očitno nabralo preveč, pa naj ne prekinjajo nekaj, dokler nimajo nove poti dogovorjene. Skrivnost ohranite zase – do realizacije.

DEVICA

Denarja ne bo toliko kot ste računali, vendar boste razmišljali, da ga imate vi dovolj. Nujno potrebno je razložiti bližnjim, da bo potrebna tudi vam v prihodnje pomoč v poslovnih smereh, saj več ne zmorete, po drugi strani pa vam ni niti potrebno. Čustveno so zadeve v mirovanju, nekdo je daleč od vas v novih življenjskih načrtih. Žalostni boste, čeprav tega ne boste priznali na glas, nenadno srečanje bi vas znalo vreči iz tira.

TEHTNICA

Ne zmorete ene poti, ne da bi si postavljali dvojne načrte, kar delate sedaj. Sami sebe ne boste razumeli kaj si sploh želite, nikoli niste bili človek konkretnih odločitev, raje ste vse nekako prepuščali. Stvari v smeri odločitev so jasne, očitno imate vi  problem. Spremenite razmišljanje in si zastavite cilje, namreč zgodi se vam lahko, da se druga stran odloči pred vami – lahko ste užaljeni – neupravičeno.

ŠKORPIJON

Predramili so vas dogodki zadnjih dni. Razcvet pričakujte na vseh področjih, dogajanja bodo intenzivna – predvsem v pozitivni vaši smeri. Odločitve povezane s poslovnimi koraki sprejmite takoj, namreč odpira se idealna priložnost. Čustveno veste kaj želite, nova razmerja prinašajo prihodnost, osamljenost bo samo bled spomin, to bo tudi glavni vir vaše energije.

STRELEC

Nova razmerja s pridihom prihodnosti. Neka srečanja boste jemali za zabavo, pa vendar bo vaš notranji čut opozarjal, da to ni ravno zabava in da ste v neki družbi zelo radi. Ljubosumje bo pokazalo, da se nekaj v vas prebuja, saj je možno da ste v razmerju – avanturi z vezano osebo. Predlagam vam da nadaljujete, namreč trenutno stanje vam kaže velike nenačrtovane spremembe povezane z vašim osebnim življenjem.

KOZOROG

Premalo pozornosti namenjate razmerju v katerem ste na mrtvi točki. Vso krivdo prelagate na nasprotno stran, kar ni resnica. Razmislite kaj bi bilo, če pride do konca, namreč nasprotna stran lahko sprejme odločitev odhoda, kar ne bo lahko za vas. Predlagam vam da se končno posvetite čustvenemu življenju in ga postavite tja, kjer si želite da bi bili. V kolikor ste pred večjim nakupom dobro razmislite – počakajte!

VODNAR

Vse prej kot osamljeni boste, pa vendar si boste želeli na neke teme konkretne odgovore. Brez obljub enostavno ne želite več. Obljube morajo prinesti odločitve in rezultate, pri tem boste vztrajali. Pogovori bodo globoki predvsem pa iskreni. Z rezultati boste zadovoljni, vendar zaradi preteklih izkušenj, se ne boste znali rešiti dvomov. Predlagam vam da razmislite tudi v tej smeri in končno zaupate.

RIBI

Tako kot je prišlo bo odšlo. Vse priložnosti, katere ste jemali kot nekaj dokončnega zvodenijo, z enim samim razlogom, prava priložnost vam prihaja komaj sedaj. Tudi če se dotaknemo čustvenega področja je komaj pred vami tisto kar si želite, vse kar ste delali do sedaj ne bo prineslo rezultatov. Življenje vam dela uslugo iz veliko solza greste s korakom v iskren nasmeh. Več kot zadovoljni boste.

 

GRAL

 

Facebook