fbpx

OVEN

Potrebno bo neko poslovno pot pripeljati do konca. Odločitev je jasna, vendar v vas so še vedno prisotni dvomi. Odlaganje odločitve na kasneje zapira nove poti, zato je prav da razmislite in sprejmete odločitev. Kaj pridobite veste sami. Teden, ki bo izpostavljen poslovni poti ali finančnim transferjem. Naporno pa vendar ugodni razpleti, pod pogojem da ste aktivni.

BIK

Ostane vam samo, da se obrnete v prihodnost. Sprejeli boste odločitev, da vse kar vam je namenjeno bo sledilo. Naredili ste v čustveni smeri dovolj. Nadaljevanje ni na vas. Presenečeni boste kako velike spremembe boste naredili, ko boste odločni. Presenečenja sledijo v smeri, ki jih ne pričakujete. Nekdo spremeni svojo odločitev v smeri čustev.

DVOJČKA

Spremembe v smeri poslovnih poti, so za mnoge še vedno odprte, saj niste sprejeli konkretnih odločitev. Razlogi so različni, tudi izgovori so zraven, za kar pa ni potrebe. Razmislite kaj si želite v naslednjih mesecih, ne bodite neodločni. Prave priložnosti dogovarjate sedaj. Čustva bodo pripomogla k vaši pozitivni odločitvi.

RAK

Cenite sebe. V kolikor ste dali nekomu priložnost je ne dajajte znova in znova. Stopite korak nazaj in prepustite. Mogoče je, da oseba ki ste jo imeli v mislih ni to kar ste pričakovali. Sedaj je potrebno delovati po izkušnjah in ne čakati v nedogled. Nove priložnosti so odprte odprite se in ne čakajte na nikogar v čustveno – prijateljskih smereh.

LEV

Pomembno je, da svoje čustvene želje izpostavite. Pogovori sledijo v tednu, ki je pred vami. Z malo poguma naredite premike, ki jih želite. Ustvarite sebi pot sprememb in najdite prave besede ob pravem času. Tudi druga stran je v zadregi n s pogovorom rešite veliko. Čustva so tukaj.

DEVICA

Ustvarite pogoje v smeeri čustev. Nenapovedana srečanja vam dajejo največje preobrate. Sedaj je potrebno ego postaviti na stran, saj se lahko zgodi da neka priložnost mine. Bodite pozorni na sporočila, berite med vrsticami. Mnogim med vami čustvene sprostitve, drugim nove osebe in zaključek starih zgodb. Poslušajte srce.

TEHTNICA

Poslovno ste usmerjeni v uspeh, poti so odprte. Imeli boste veliko energije in naredili največ kaj lahko. Bodite usmerjeni na trenutke, ti prinašajo največ. Ustvarjali boste z lahkoto. Posledice bodo pozitivno podvojene v smeri finančnih prilivov. Čustva? Odločitve ki jih boste sprejemali bodo dokončne.

ŠKORPIJON

Spoznali ste, da vas nekaj v smeri čustev obremenjuje. Ne boste več prenašali neodločnosti. Želeli boste zgodbo brez preprek, zato bo potrebno sprejeti odločitev. Na poti je preteklost v prestopu za prihodnost. Vse izgovore poznate, vendar jih boste sedaj začeli sprejemati. Razbremenitve bodo velike. Imejte se rajši kot do sedaj.

STRELEC

Obstali ste brez potrebe v smeri finančnih poti, ki so nujne. Tako ne boste našli rešitve, zato je prav, da stopite iz cone strahov in si dovolite premikov. Ne čakajte na nikogar, sami boste zmogli vsee. Imeli boste priložnost dogovora v sredini tedna, vendar korak za termin mora biti vaš. Naredite premik. Podpis – potrditev sledi.

KOZOROG

Razmislite kakšno odločitev boste sprejeli v čustveni smeri, da vam ne bo žal. V naslednjih dneh imate še priložnost odločiti se, v kolikor tega ne storite bo konec neke obetavne zgodbe. Poslovno imate pomembne dneve, pa vendar ne tako pomembnih, da bi bili izgovor za čustveno odločitev, zato previdno.

VODNAR

Sposobni ste veliko več v poslovni smeri. Trenutna točka ni vaša, potrebno je razmisliti o nadgradnji. Priložnosti so odprte tudi v smeri popolnih sprememb, energije bo dovolj. Pripravite se na korake, ki vam prinašajo razbremenitev. Čustveno prebujate preteklost v nadaljevanje. Zanimivo bo.

RIBI

Vse je vaša odločitev, tudi če ostajate miselno v čustveno starem vzorcu je na vas. Nove priložnosti so tukaj, vendar ne bodo trajale v kolikor boste delovali zaprto. Zadreg bo veliko, brez potrebe. Čustveno je potrebno sprejeti odločitev premika. Poslovno blaginja, ki jo zaslužite. Finančni priliv odprt.

 

GRAL

 

 

 

Facebook