fbpx

OVEN

Razpoloženi boste zabavati okolico, dobra volja bo sijala iz vas, vendar samo v prijateljskih smereh v partnerskem odnosu boste držali distanco, kljub jasnemu sporočilu nasprotne strani, da si želi več nežnosti. Tokrat se ne boste dali zmesti. Pred časom ste vi izrazili željo pa niste bili uslišani, tokrat boste vrnili z enako mero. Posel bo potekal po ustaljenih poteh, novosti so na vratih.

 

BIK

V partnerskem odnosu ne boste razpoloženi za sanjarjenje, pač pa boste zahtevali konkretne korake. V kolikor vas druga stran ne bo jemala resno, boste pripravljeni tudi na radikalne reze. Enostavno vam bo vsega dovolj. Predlagam, da se malo umirite in da niste prestrogi. Poslovno vam bo nekdo načenjal živce zaradi nespretnosti pa tudi lenobe. Povedali boste v obraz.

 

DVOJČKA

V ljubezni boste želeli preveč takoj, s takšnim načinom boste dušili nasprotno stran. Nikamor se vam ne mudi in ničesar ne boste zamudili,  zato vam takšen način ni potreben, samo nepotrebno nervozo povzročate. Poslovno ne gre in ne gre po vaših željah, potrebno bo potrpljenje, ni še namreč čas za realizacijo. Trenutno ne morete narediti ničesar.

 

RAK

Vaš svet, vaše misli bodo na prvem mestu. Ponovno boste zalotili sebe, da ste si lagali. Kje ? Zakaj? Mislili ste da ste neko prijateljstvo že zagotovo predihali, pa to ravno ne drži, polne misli imate ravno njega – nje. Končno si boste priznali to kar čutite in  se ne boste več sprenevedali pred samim seboj. Poslovno bo nekdo zamenjal posel z  privatnim življenjem. Ustavite ga dokler je še čas. Prestopiti zna mejo.

 

LEV

V tednu, ki prihaja se bodo priložnosti prav vrstile ena za drugo, vi pa jih boste sprejemali z odprtimi rokami, v mislih imam poslovne smeri. Vse poti bodo odprte, razmislite kaj bi še morali storiti, mogoče postavite na prvo mesto tudi neko prošnjo ali vlogo, ki je pred časom bila zavrnjena, tokrat imate v tej smeri odprto pot. Čustveno vam bo vsako obremenjevaje odveč, ne boste se več želeli pogovarjati o stvareh, katere so vam že nekaj časa jasne.

 

DEVICA

Preteklost še vedno ne da miru, čeprav ste že mislili, da ste opravili z njo. Ne tako se ne rešuje zadev, stojite namreč med vrati, kar je še slabša odločitev kot stopiti ali ostati. Stopite naprej, naj vam bo končno jasno da ne bi bili na tem mestu, v kolikor bi stvari bile prave za prihodnost. Pogovor z neko osebo dobiva pravo vrednost, zaradi tega boste iskreno zadovoljni, na trenutke vas bo celo malo strah da je to prehodnega značaja. Brez skrbi.

 

TEHTNICA

Druženje in komunikacija, vam bo v tem tednu dajala veliko prave energije, poslovna sodelovanja ali dogovori, bodo prišli do točke zaključevanja ali dogovorov, ogromno energije ste že vložili v tej smeri in tukaj so sedaj rezultati. Čustvene smeri za vezane predstavnike tega znamenja bodo temeljile na dobri komunikaciji, tisti ki so pa vezo komaj začeli, pa bodo nekaj narobe razumeli, kar pa lahko sproži konflikt, brez potrebe.

 

ŠKORPIJON

 

Odločili se boste in spregledali, da vaš ego uničuje vse, tudi najbolj dobre relacije ki bi se vam lahko dogajale, zato boste popustljivejši. Odmislite že stara razočaranja in jih ne prenašajte več v sedanjost in prihodnost. Bolje se boste počutili. Oseba v znamenju bika ali vodnarja vam bo tokrat predlagala nekaj kar ne pričakujete, po tehtnem razmisleku se boste strinjali in sledili. Lepo se je začel mesec avgust, pisan na kožo  končno vam.

 

STRELEC

Tako občutljivi boste in  želja da bi vas nekdo objel bo neizmerna. Zakaj se počutite tako osamljene, čeprav niste sami?  Nič takšnega se ne dogaja da bi se počutili toliko prazno. Karkoli se je zgodilo vedite, da se je moralo, čeprav ste sami vztrajali v tej smeri, sedaj delujete zmedeno, brez potrebe. Odločitev je bila prava in dejstvo je da bo to tudi potrdil čas.

 

KOZOROG

Dovolj vam bo obljub, želeli boste dejanja, tako boste delovali tudi sami. Zadnji čas vam je stanje na mestu jemalo preveč energije in komaj ste opravljali poslovne poti. Bodite vztrajni pri svoji odločitvi in prišli boste do rezultatov. Vezani  boste pred prelomnimi odločitvami, samski pa v novem koraku, ki sprva ne bo imel osnove prvega koraka, pač pa kot nekaj prehodnega značaja. Samo pogumno.

 

VODNAR

Partner, lahko tudi prijatelj bo povedal nekaj, kar boste lahko uporabili na neki svoji poti. S to informacijo boste dobili občutek, da se bo z naslednjim korakom vse odprlo v pravi smeri, tudi tisto kar je sedaj nekaj časa stalo na mestu. Aktivirali boste energijo v sebi in naredili boste vse, da se znebite glavnega problema iz preteklosti, delovali boste trdno in odločno. V kolikor boste morali speljati pogovor  – dogovor je sedaj pravi čas. Uspelo vam bo.

 

RIBI

V tem tednu boste tisti ki ste vezani začutili kot da ste popolnoma sami, res je, dovolite drugi strani da se reši nekih pritiskov z odločitvijo za katero mora stati samo on-ona. V kolikor boste potrebni dobite vprašanje, takrat vam predlagam realen in pozitiven nasvet. Samski bodo pridobili nekoga, katerega še nekaj časa nazaj niso povezovali  svojim življenjem, zadovoljstvo bo obojestransko. Novi začetki.

 

Facebook