fbpx

OVEN

Posebne pozornosti ne boste polagali na čustveno področje v tednu, ki prihaja. Ponavljanje enakih zgodb, brez konkretnih dogovorov in pogovorov enostavno ne boste več želeli. Osredotočali se boste na prijatelje in družinske člane, katerim bo potrebna vaša pomoč. Poslovno boste urejali zadeve, pisali prošnje ali boste želeli da vas nagradijo vašemu delu primerno. Očitno boste dali sebe na prvo mesto.

BIK

Vse odločitve ki bodo povezane z novimi koraki, boste sprejemali odprtih rok. Ne boste si več dovolili pogrevati starih stvari, sploh pa ne izgubljati energije v zvezi z njimi. Možna so nova znanstva, nove ljubezenske zgodbe, pa tudi nove poslovne poti. Vaša želja bo, da končno zadihate. Ne boste želeli biti več sentimentalni, ker vam je to jemalo energijo. Trdno se postavljate na svoje noge, sledili vam bodo tisti ki si to sami želijo. Prepustili boste odločitev drugim.

DVOJČKA

Dogajanje v tednu, ki prihaja bo povezano z vašimi sanjami, za katere boste pripravljeni storiti prav vse. Odločeni ste da realizirate začeto in to vam bo tudi v veliki meri uspevalo. Manjši zastoji, vam ne bodo jemali energije, pač pa vas bodo vzpodbujali, da nadaljujete in da si izborite svoje mesto. Konfliktne situacije v zvezi s poslom rešujte na miren način, že konec tega tedna bo pokazal kako prav ste imeli.

RAK

Vaš teden bo potekal v smeri sproščenih in predvsem v  smeri dobrih poslovnih korakov in odločitev. Končno boste lahko rekli, da se okoli vas nahajajo pravi ljudje z veliko mero profesionalnosti. Čustveno področje ostaja na točki kot do sedaj, možnosti so da se bo končalo vaše obremenjevanje v zvezi z nekom, ki ste mu sedaj 100 % stali ob strani, šok bo velik, vendar jasno je da je potrebno včasih tudi narediti korak nazaj.

LEV

Zavedate se da lahko veliko več in predvsem veliko bolje. Naj bo to moto tedna ki prihaja za vas. Na vseh področjih, bodo možnosti sprememb, dajte si priložnost in postavite sebi končno ceno, ki si jo zaslužite. Neprave stvari bodo same od sebe zvodenele, ostalo bo samo tisto pravo, tisto kar je vredno. Bodite pozorni na zdravstvene težave, saj je preteklo stresno obdobje pustilo posledice. Rabite počitek.

DEVICA

V sebi boste čutili moč, po dolgem času boste naredili nekaj, za kar do sedaj niste imeli ne volje niti možnosti. Dan za dnem boste jasno izpolnjevali načrte, kateri pa niso povezani z denarjem, ampak z odnosi in željami. Nič vas ne bo zaustavilo ko boste postavljali meje, katere bi morali postaviti že dolgo nazaj. Nekdo vas bo prosil za uslugo – preveliko uslugo, tokrat boste morali povedati jasni “NE”.

TEHTNICA

Vzponi in padci tega tedna vas bodo pripeljali do zmage. Naporen teden bo poplačan z uspehom. Osredotočeni boste na poslovno področje in na intrige ki se dogajajo, nekomu bo potrebno povedati stvari jasno in glasno, najprej vam bo to šlo težko iz jezika, ampak morali boste. Breme vam bo padlo iz ramen. Vezane tehtnice bodo mir našle za vrati doma, samske med prijatelji zunaj doma. Finančni priliv!

ŠKORPIJON

Zaradi poslovnih obveznosti druge strani, boste škorpijoni v tednu ki prihaja malo oddaljeni od partnerja, vsaj v prvi polovici tedna. Tudi sami se boste osredotočali na delo in s tem odmislili osamljenost, ki je v vas – brez potrebe. Načrti prihodnosti so tukaj, spremembe se dogajajo in vam se energija dviguje. Preteklost je dokončno pozabljena. Naredite nekaj kar že dolgo niste, pokličite nekoga – presenečeni boste.

STRELEC

Imeli boste občutek, da vas sreča zapušča, ampak priznajte si da te sreče ni bilo več zadnja leta. Obračali se boste naprej, malo zmedeni ne boste vedeli kam, vse možnosti lahko izberete – samo ne izbirajte, da se ponovno lotite nečesa kar več ne obstaja, pomeni preteklosti in konkretne osebe povezane z njo. Poslovno naporno in pod pritiski, sodelavci in stara poslovna okolja se bodo pokazala v negativni luči. Potrebni bodo dobri živci.

KOZOROG

Želeli boste ljudi, kateri so vam blizu in katerim zaupate. Tako poslovno kot čustveno se boste odločali v tej smeri. Ne boste si dovolili, da vam osebe, ki so za vas nepomembne jemljejo energijo. Naredili boste vse, da na poslovnem področju zmagate – ne glede na konkurenco. Poti se boste lotevali profesionalno in odločno. Pikre opazke enostavno preslišite, naj vas ne zaustavi nekdo ki goji zamero do vas.

VODNAR

V tednu, ki prihaja se boste zavedali, da ste prerasli nekaj kar vas je zelo motilo v preteklosti. Zvodenelo je samo od sebe in vi se boste počutili precej razbremenjene. Poslovne korake delajte odločno – rezultati ne smejo izostati. V kolikor imate namen govoriti z nekom o denarju – storite to v drugi polovici tedna. Ljubezen bo na vaši strani, vendar je tudi v tej smeri potreben miren pogovor in jasna beseda kaj si želite.

RIBI

Prelahko vas je vzela okolica, sedaj se boste končno pokazali v pravi luči. Vedeli boste kdo so ti ljudje, ki so pravi prijatelji, vse ostalo boste brez besed dajali na stranski tir. Nobenih pogovorov, ki so povezani z opravičili ne boste želeli, saj vam opravičila niso več potrebna. Vaše tolerance več ne bo tako poslovno kot čustveno. Pogumno naprej stopajte k jasno začrtanim ciljem naproti – možna sprememba doma pred vami.

 

GRAL

 

 

 

 

Facebook