fbpx

OVEN

Pripravljene boste imeli vse odgovore in zagotovo vam premik v smeri poslovno – finančnih poti tudi uspe. Velike spremembe, ki ste si jih želeli so pred vami. Dogajalo se bo hitro, potrditve bodo prihajale iz dneva v dan. Sedaj se boste končno lahko osredotočali na svojo naslednjo željo, ki je povezana v smeri čustev. Odločitve bodo nujne, katera pot je prava pa sami veste zelo dobro. Prav je da si vzamete čas in tudi v smeri čustev naredite preobrat, seveda takoj za poslovnim korakom.

BIK

Prijateljstvo se poglablja, čutite da boste v kratkem doživeli neko izpoved in te misli vam ne dajo miru. Na trenutke se počutite zmedene, saj ne veste kaj lahko pričakujete v prihodnosti po tem koraku. Strahovi zaradi preteklih slabih izkušenj ne smejo biti vzrok, da se zapirate vase pred pomembnimi spremembami v smeri vašega čustvenega življenja. Dovolite si odmisliti preteklost in se odprite prihodnosti. Ćas je začnetete končno sestavljati svojo prihodnost v smeri čustev.

DVOJČKA

Posebno opozorilo dvojčkom je namenjeno v smeri poslovnih poti, tudi tistim, ki v tem trenutku razmišljajo, da je njihova poslovna smer stabilna. Prelomnica namreč lahko prinese nenadne izgube tistim, ki mislijo da so “nedotakljivi”, spet drugim ki so manj samozavestni pa prinaša velike novice o novem koraku. Namreč preteklost in napake prihajajo na dan, samo ena dokazana napaka lahko naredi razdor. Bodite previdni, a vseeno pogumni.

RAK

Vrata življenja se odpirajo – zadovoljni boste. Preteklost boste želeli v prihodnosti, ker enostavno to tako čutite in tako je tudi prav. Tukaj ne gre samo za partnerski odnos, ampak odnose nasploh. Ne vodite pogovorov kaj je bilo in zakaj, pač pa odprite obzorja v prihodnost, druženja bodo vzajemna stabilni temelji doma pa takšni kot že dolgo časa niso bili. Poslovno nadaljujte svoj vzpon brez omejitev, naredili boste veliko več kot upate v tem trenutku sploh pomisliti.

LEV

Ponujeno priložnost boste očitno zavrnili, to je sicer vaša odločitev, pa vendar je vredno opozoriti, da ne zavračate ničesar zaradi čustev. To sta dve različni poti in v kolikor boste sprejeli takšno odločitev, vam bo zagotovo žal, zato razmislite, dokler je še čas. Čustveno ste v nedorečenem obdobju, ki vas bo delalo nervozne. Predlagajte pogovor, izrazite svoje želje in stvari bodo ponovno stekle v smeri kot so že bile. Nadaljevanje preteklosti sledi – brez starih miselnih vzorcev seveda.

DEVICA

Poslovne priložnosti bodo v ospredju tedna ki prihaja. Z določenimi ljudmi niste na valovni dolžini, zato predlagam da se tudi ne trudite v tej smeri. Osredotočite se samo na ljudi, ki so vam po miselnosti blizu, vse ostale pa akceptirajte samo toliko, kolikor je poslovno potrebno. Ne dovolite si očitkov v smeri službe in jasno povejte svoje mnenje, kar se tiče osebno vas. Čustva bodo v tem tednu na čakanju. Ne boste želeli narediti koraka, ki bi za vas pomenil rizik.

TEHTNICA

Zahtevni ste v partnerstvu in problem imate, ker vam ljudje ne sledijo, zraven vsega pa ste še muhasti. Namreč neke stvari ki so vam kristalno jasne – drugim ne in s tem se nikakor ne želite ne zmorete soočiti. Mnoge tehtnice v tem trenutku igrate dvojno igro, z nekom ste, dajete nekomu upanje, v sebi pa veste da je vaše srce nekje drugje. Predlagam, da ste za spremembo odločni in naredite korake proti “srcu”. Sprejeti boste, pa saj to čutite in predvsem želite.

ŠKORPIJON

Življenje se vam dogaja na polno. Sprejemate to igro, ker ste si jo tudi želeli. Velike novosti prihajajo iz smeri zadev ki se tičejo preteklosti, ne boste mogli biti imuni na energijo, ki se bo nehote aktivirala v vas in vam kazala vašo pot odločitev. Vse bo tako kot mora biti, čeprav niste razmišljali več v teh smereh. Poslovno bi najrajši odšli, vendar se zaustavite sedaj niste v obdobju sprememb, vsaj konkretnih ne. Čas za razmislek predlagam. Umirite se.

STRELEC

Prelomnica ki je za vami še kar traja. Jasno je da neke stvari potrebujejo čas, da se umirijo. Čustveno ste mnogi strelci doživeli šok v smeri prekinitev, mogoče so tudi prevare. Ste pred zahtevnim tednom predvsem zato, ker vam bo ego zaradi užaljenosti in prizadetosti zrasel v nebo. Umirite se in se zamislite kaj ste sebi obljubili. Včasih je opravičiti nekomu ali sprejeti opravičilo največja zmaga. Naredite to in preobrat sledi, prelomnica bo tudi miselno za vami.

KOZOROG

Poslovno finančne smeri bodo potrebovale celega vas. Odločitve ki vam prihajajo na pot ne bodo lahke, je pa res da so možnosti omejene. Potrebno bo sprejeti odločitev, ki se je na nek način bojite. Nič ne bo narobe v smeri doma, če to odločitev sprejmete, bodo pa razbremenitve ogromne. Odločajte se sami, ne padajte pod vpliv in naredite korak, ki vam sprošča napetosti na vseh področjih vašega življenja. Čas je da se postavite zase, tega že dolgo niste storili.

VODNAR

Potrditev v smeri čustev prihaja, pomeni da tisto kar ste želeli slišati pride v smeri pozitivne potrditve. Odleglo vam bo saj ste že kar malo začeli dvomiti, da se bo to res zgodilo. V kolikor vas nekdo prosi za pomoč, razmislite komu pomoč zares ponuditi, osredotočajte se samo na družino in ožji krog prijateljev. Namreč zaradi neke pomoči se zaradi spora poti razhajajo. Potrebno je nekaj preprečiti. Igrali boste pomembno vlogo in ustvarili premirje. Ponosni boste lahko na sebe.

RIBI

Miren teden pred vami, polni ste energije in nekih novih načrtov, ki je v smeri misli doma in vaše osebne stabilnosti. Mogoče je da mnoge ribe  ravno v tem tednu sprejmete odločitev o spremembi doma ali poslovnih smeri. Dobro ste premislili o vsem in jasno vam je da si to željo morate izpolniti. Partnerstvo bo veliki večini rib naklonjeno, manjšini pa prinašajo energije novo osebo, preteklost bo potrebno pustiti za seboj. Osredotočajte se na svoj dom, kjer se boste morali postaviti nekomu ob stran.

 

GRAL

Facebook