fbpx

OVEN

Misli naj bodo usmerjene v poslovne poti. Sedaj se odpirajo odgovori, ki jih čakate. Veliko ste naredili za te odgovore v preteklosti in pozitivni bodo, čeprav še v tem trenutku dvomite. Spremenite to! Čas vaših dobitkov je pred vrati. Ne vežite ničesar s čustvi. Imejte razčiščene svoje korake za prihodnost. Najprej posel, potem čustva. Naredite si plane, ki puščajo odprta vrata, nenazadnje je v smeri čustev potrebna odločitev osebe nasproti vas, ne vaša odločitev. Odmaknite se počakajte.

BIK

Čustva prihajajo na glavna vrata. Sedaj boste dobili informacije katere ste čakali. Za mnoge to pomeni konec neke preteklosti, saj bodo odločitve ki jih boste lahko sprejeli spontane – razbremenjeni boste. Soočajte se z iskreno resnico in teden bo za vas prinesel veliko olajšanje. Včasih je potrebno samo za korak spremeniti smer, počakati in se kasneje odločiti. Na tej točki ste sedaj vi. Zavedali se boste, da ste ves čas vedeli, vendar si niste priznali stvari, ki so se vam dogajale za vašim hrbtom.

DVOJČKA

Vsi okoli vas opazujejo, samo vi ne opazite. Vaše spremembe so ogromne, živite neko svojo zgodbo, ki ima kar veliko preprek v kolikor ne bi dajali vi dva krat več kot oseba nasproti vas. Pomembno je iskreno pogledat vaše osebno življenje. Razumljivo je da ste čustveno povezani, vendar vas iz dneva v dan dobesedno stanejo ta čustva. Sledite nekomu brez da bi razmišljali, tudi če vam nekaj ni prav, kar vam zagotovo ni. Spremenili ste vse, prilagodili se popolno, vendar kje so ostale vaše želje?

RAK

Strahovi niso nikoli zdravi, saj prinašajo dvome. Dobra sporočila v tednu, ki je pred vami vam prinašajo mir in blaginjo. Spreminjali boste lahko veliko, vaše počutje se bo dvignilo za 100 %, bremena padajo. Pred vami so odprte poti na katerih vaš poslovni uspeh ne bo izostal, končno boste cenili tudi sebe. Objemi in čustva sledijo, na razpolago sta dve osebi. V kateri smeri se odločati? V tem trenutku vam naj ta odločitev ne dela preglavic, pojavi se namreč še tretja oseba. To bo to!

LEV

Prilagodili boste svoje želje in naredili največ kar lahko naredite v smeri čustev v tem trenutku. Zavedali se boste, da nekoga ne želite izgubiti in da so tudi vaši koraki bili v preteklosti vse prej kot dobri. Zavedanje vam daje nadaljevanje. Pripravljeni ste svoje razmerje graditi za prihodnost z vsemi preprekami. Veliko ste se naučili, čutite da sedaj stopate v pravi smeri, čutite mir in energijo. Veste in zavedate se, da bo vaša čustvena preteklost – prihodnost. To se dogaja, to želite.

DEVICA

Pogumno v novi teden. Namenjena so vam sporočila, ki bodo v smeri poslovnih poti dobivala na pomenu v smeri odločitev. Na vas je da sprejmete kar vam bo ponujeno. Prestopite korak v smeri svojih želja. Dogajale se bodo spremembe že v mesecu januarju. Čustveno vam misli delajo velik problem, saj se postavljajo v ljubosumne smeri. Ne boste vedeli kaj je točno in kaj ne, dokler ne boste vprašali. Ne sprašujte drugih ljudi, vprašajte osebo nasproti vas. Odgovore dobite.

TEHTNICA

Vaši dvomi so naredili veliko zmedo. Stoji vam ljubosumje ki ni tehtno. Vaša samozavest je naredila odmike, zaradi vas samih. Čustva potrebujejo pogovor, oseba ki vam je namenjena in se je pojavila iz preteklosti, se vam odmika, zaradi vas. Na eni strani je vaša samozavest mogočna, na drugi strani je ni. Bodite pripravljeni na odkrita priznanja, tudi kritike sledijo v smeri čustev, katere bo potrebno sprejeti. Priznajte si svoje strahove in čustva se bodo odprla v pravi smeri. Nimate konkurence, to si zapomnite, mogoče vam bo lažje.

ŠKORPIJON

Tako preprosto, boste z nekom prestopili prepreko zadnjih treh mesecev, da boste še sami presenečeni. Jasne poti v čustveni smeri so odprte. Samo da se zgodi ta potrditev in prvi korak, potem bo tudi vam lažje. Pustite stare izkušnje končno za seboj glede preteklosti in se obrnite naprej. Te možnosti boste imeli. Sprejmite čustva nazaj v svoje življenje, stopite iz točke kjer ste obstali. Bil je samo nesporazum, nesporazum z namenom. Sedaj je pred vami nadaljevanje.

STRELEC

Počutje bo dobro, vendar ste še vedno na poti, ko morate počakati. Odločitve prihajajo konec meseca januarja. V tem tednu boste en stresni dan ki prihaja opravili z odliko. Gre za denar, gre za nekaj kar si želite zapreti, da lahko stopite naprej. Čustva se bodo dogajala, vendar bo zmeda velika, saj se ne dogaja samo ena oseba, pomeni da se je potrebno prepustiti. Dokler vam oseba daje pozitivno energijo in elan ji dovolite prisotnost v svojem življenju in ne razmišljajte kako naprej. Vse bo pokazal čas.

KOZOROG

Zamišljeni boste nad neko reakcijo. Čustva in iskrenost vas bosta begala. Morali si boste priznati, da niste pričakovali takšne reakcije in zavedali se boste, da si želite sprememb. Bodite iskreni v smeri čustev, povejte kaj vas muči že nekaj časa. Pogovori prinašajo pozitivne preobrate, pa tudi rešitve. Zavedajte se čustev, ki so prisotna in jih gradite ne rušite. Ena beseda ne more pokvariti vsega, zato je prav da ste mirni in da ne sprejemate odločitev, preden ne razmislite.

VODNAR

Ob vsakem klicu se boste zdrznili, saj vam v tednu ki je pred vami prinašajo tretje osebe neko odločitev, ki je povezana z vašo eksistenco. Sploh ne slab teden, zato se že danes rešite negativnih misli, ki vam jemljejo vso energijo. Razmišljajte raje o čustvih. Družite se, nove poti vam prinašajo izredne priložnosti v smeri čustvene prihodnosti. Odprite se za spremembe, kajti prihajajo vam nenapovedane. Presenečenja, ki so pred vami temeljito spremenijo vaše misli.

RIBI

Teden ko boste zadovoljni, saj boste čutili, da so bile vaše odločitve prave. Poslovno oziroma smer denarja ste opravili z odliko, sedaj samo nadaljujte v tej smeri. Poslovno nadgrajujte želeno. Bodite vztrajni kot ste bili do sedaj. Čustveno področje bo brez večjih pretresov. Bodite pozorni na informacije, ki vam jih prinašajo ljudje zunaj hiše. Slišali boste informacijo vezano na družinskega člana, ki ga zna prizadeti. Stali boste ob strani in če je le mogoče se pogovorite. Ne držite skrivnosti zase.

 

GRAL

Facebook